Jump to content
Bilforumet.no
rebeccabb

Kinne lenge for å få start + ulyd i motorrom

Rate this topic

Recommended Posts

Hei! jeg kjøpte nyli en brukt wolksvagen polo 1997 model benisn motor, den er nylig eu til 2017 og har gått rett under 180 000km. Det dukket opp ett problem att jeg måtte kinne flere sekunder før motoren startet.

Er ikke noe med batteriet eller det tekniske å gjøre da det funker som det skal. 

Bilen går veldig fint når man kjører, og har ikke opplevd uønsket motorstopp. Faren min så på den litt, å ulyden hørtes ut som ventilene og han sa det var bare å justere litt. når den har stått lenge, så må man kinne i en hel evighet før den starter. Når jeg har klart å få motoren i gang, slår den av og skal prøve på nytt så er det bare snakk om 1-2 sekunders kinning. 

Fler som har hatt samme problemet, evt hva er det første man undersøker? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.