Jump to content
Bilforumet.no
Pfure

Instrumentpanel lever sitt eget liv

Rate this topic

Recommended Posts

Jeg har en Audi A4 1.9 tdi 2000 modell. I ca ett år har instrumentpanelet levd sitt eget liv. Det startet med at dieselmåleren ikke fungerte, pilen lå helt på bunn akkurat som når tenningen ikke var på. Men den fungerte om jeg skrudde av og på tenningen etter bilen var blitt varm. 

 

Videre begynte turteller å spinne rundt i alle kanter og hakke seg frem og tilbake. Så sluttet speedometer å fungere ilag med måleren til motorvarmen. Med unntak av turteller fungerer alt når jeg har kjørt et stykke og motoren har blitt varm (må skru av og på tenningen), speedometer spretter opp når motoren blir varm.

 

Jeg skjønner ingenting og klarer ikke å finne det logisk at dette skal fungere kun ved varm bil... Har ikke "tuklet" med noe elektrisk på bilen men har blitt fortalt at en kabel sannsynligvis ligger å gnisser en eller annen plass...

Setter pris på svar!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.