Jump to content
Bilforumet.no
s2Anders

Cosworth 330 kit, går ikke rent...

Rate this topic

Recommended Posts

Hei,

 

Har akkurat kjøpt en Sierra Cosworth 4x4, men har problemer med "330-kitet" som står på.

Noen som har noe erfaring her med dette kitten på bilen?

 

Har 330 kit, med grønne dyser, gt34 turbo, gruppe A toppakning, 3 bars mapsensor og chip, bredbandlambda og 3" eksos med Racekatt.

Problemet er att den går ikke rent på topp, så får tenningsbank. Lader 1,5 bar som max trykk.

På tomgang får bilen alt for mye. Går ikke imellom avgaskrav og den går ujevnt pga feil forbrenning.

 

Noen som vet om noen som kan mappe bilen, eller rette opp dette uten og bytte til datasprut?

Eller noen som har info på hva som ikke er riktig satt opp? 

 

Takker for input på forhånd!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.