Jump to content
Bilforumet.no
torandrelov

Støy i høyttalerne

Rate this topic

Recommended Posts

Har et problem med stereoen i min A6 C5. Når tenningen står på er det liksom en skrapelyd i høyttalere både når det spiller, når volum er på 0 og når mute er på. Noen som vet hva det kan være? Stiller jeg nøkkelen i acc(?) eller avposisjon og stereoen fortsatt står på forsvinner lyden, så kan ikke være at de er sprengte heller. VELDIG irriterende når man står i ro, skal slå av lyden for å snakke i tlf eller lignende. Er ikke høyt, men merkbart, og absolutt et irritasjonsmoment.. :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orginalanlegg, eller noe ettermontert? Ekstern forsterker? Det bunner uansett ut i et jordproblem, du må bare finne ut hvor :P

Prøv å koble en ledning til minus på batteriet, og hol andre enden inntil chassi på spilleren, og se om det hjelper ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.