Jump to content
Bilforumet.no
Sign in to follow this  
Static

Audi s4 4,2 V8 feil?

Rate this topic

Recommended Posts

Har noen problemer med at bilen ikke vil gå reint. Når den til slutt vil gå på tomgang er det så vidt det er turtall. Måleren er nesten på null. Hadde ingenproblemer med den før jeg bytta radiator. Etter jeg bytta har den ikke vilt gå skikkelig . Kan det være no kondens problem? ( noen har foreslått for meg)

Evt. Hvor og Åssen sjekker jeg om detta? Har foresten bytta til nye plugger.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kom dette etter eller i forbindelse med radiatorbyttet? I så fall, løsner du noen el.koblinger etc som du har glemt å sette sammen igjen? Når du bytta plugger, var du forsiktig med pluggledningene, fikk du satt på plugghettene riktig og på riktig plass. Du kan evt løsne en og en plugghette for å se om noen av sylinderne ikke er med. Jo mer info du kommer med jo lettere er det å hjelpe deg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.