Gå til innhold

Uansvarlig kjøring!

Ranger emnet


80 blå

Anbefalte innlegg

Har lest en del på BF enkelte steder hvor tøfft det er å kjøre fort. Noen klager på at ungdommer kan være idioter i trafikken, men det kan tydligvis de som burde hatt litt mere oppe i knotten også. Noen mener det ikke er uansvarlig å kjøre som en gris når det vanligvis ikke er barn eller mange andre trafikanter der man grisekjører. Skjønner ikke hva slike mennesker tenker med???

 

Skal man kjøre fort fordi man trenger denne spenningen, så finn dere en bane å kjøre på!!!

 

Man trenger ikke engang kjøre fort for å gjøre stor skade. Det vet jeg alt om. Har selv vert utsatt for en ulykke som jeg må leve med for resten av livet. Personen som kjørte på meg kjørte ikke gris. Personen gjorde bare en feilvurdering i normal fart, men det gikk galt alikevell. Tenke seg til hva som hadde skjedd meg om det hadde vert en av dere tøffinger som hadde truffet meg???

 

Jeg skal ikke påstå at jeg aldrig har kjørt litt for fort for all del. Det er det vell neppe noen som kan påstå, men det finnes da grenser. Syns enkelte burde virkelig gå litt inn i seg selv å tenke seg om før de driver med grisekjøring på vegen!

 

Det å få en nakkeskade innebærer ikke bare å får litt vondt i nakken (som noen tror). Det forandrer livet ditt ganske mye. En må leve med smerter døgnet rundt og veldig ofte ikke bare i nakken men rygg å hode blir også ofte rammet. Plutselig kan man ikke gjøre ting man før kunne. Helt dagligdagse ting fungerer man plutselig ikke i. Plutselig kan man ikke ha en normal jobb. Kan ikke være sosial når man vil.

 

Man ser ofte veldig frisk ut så lenge mann ikke går med krave. Det kan føre til mye drittslenging. Noen tror du bare er blitt lat eller sær. Forsikringselskapene prøver å stemple deg som psykisk ustabil. Jeg er vell blandt de "heldige" i norge som har diagnosen nakkesleng, men veldig mange har ikke diagnosen og dermed bruker forsikringselskapene det mot dem og mener de er psykisk syke. Man mister mange venner fordi de tror du bare er blitt rar. Mange snur ryggen til deg når du ikke lenger er brukende til å få hjelp av på samme måte lenger. Slike venner er ikke ekte venner selvsakt, men det er veldig sårende når man står midt oppi det. Og noen opplever at sine nermeste og kjære snur ryggen til dem. Mange i norge har det slik etter idiotkjøring.

 

Som sakt så var det ikke grisekjøring som fororsaket min ulykke, så jeg har ingen grunn til å være bitter på den personen som feilvurderte denne dagen for over 5 år siden. Det har vert andre mennesker som har skuffet meg mye mer etter dette enn den personen som kjørte på meg.

 

Man lærer seg selvfølgelig å leve videre på et vis og gjør det beste utav det, men noen dager og situasjoner kan være utrolig vonde og nedverdigene.

 

Jeg ville bare lage dette innlegget i håp om at enkelte kan tenke seg litt om før de skryter av hvor tøffe de er med grisekjøringen sin!!! Husk at det tar bare sekunder å ødelegge andre sitt liv!!! Tenk dere om FØR dere tråkker for hardt på gassen, for etterpå kan det være for sent!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 81
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Har vært med på redningsarbeid for å taue bort biler mange ganger og da har det blant annet vært et par frontkollisjoner, biler blir betraktelig kortere etter det ublide støtet med en annen. Har heldigvis ikke vært borti altfor ille kollisjoner hvor folk kjører veldig fort (dobbelt av fartsgrense +) for det pleier å bli mye værre.

 

Den videoen du linket til Remulade viser hva som kan skje når en fører mister kontroll over bilen, og han som kjørte S4'en kunne vel bare prise seg for at det var passasjersiden av bilen som ble mos, selv om han egentlig ikke fortjente det.

 

Jeg vil ikke stoppe folk ifra å kjøre for fort, det er deres egen bestemmelse, og kan ikke si at jeg er helt uskyldig selv heller akkurat, men om man skal gjøre det så gjør det helst om natten da minst mulig folk er på veien og gjør det på et lite traffikert område.

Mitsubishi Carisma '00

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Folk som ''tester'' bilen sin og kjører fort med den av og til der det er trygt har jeg ingen verdens ting imot. Men det som kjører i fylla og gjør det samme burde aldri få retten til å kjøre bil ever again.

1988 Omega A 20Seh turbo - Megasquirt

''The one who shall be last...

Will be sideways and smiling!'' :D

 

monstergarasj på Instagram.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja Remulade dette er virkelig en video mange burde sette seg ned å se!!! Egentlig burde enkelte vert der det skjedde og helst vert sammen med ofrene i ettertid og se hva de må gjennom. Noen skjønner tydligvis ikke at det skal finnes et liv etter ulykker.

 

Wyllia jeg må vell innrømme at du er en av de jeg har reagert på her på BF. Føreren som kjørte galt i den videoen fortjente nok kanskje egentlig at han er i live. Han må faktisk leve med dette for resten av livet. Jeg tror nok ikke han har det så fantastisk bra med å leve med at han har forårsaket et annet menneskets død. Han har nok dager hvor han skulle ønske at han IKKE overlevde ulykken!

 

Jeg syns ikke du har mye respekt for andres liv med den innstillingen din!!! Etter ulykken har jeg vert ganske heldig som har kunnet gjennoppta litt av hobbyen min som er musikk. Men kanskje jeg burde slutte med det, for jeg kan jo risikere å treffe på en slik idiot som deg om natten etter en slik jobb.

Det hjelper lite om det er natt eller dag, om det finnes 10 eller 1 menneske du kan skade eller i verstefall drepe! Slik kjøring skal KUNN skje på bane. Med din innstilling og 0 respekt for andres liv så har DU ingenting på vegen å gjøre. Det mener vertfall jeg. Og jeg ar nok ikke alene med å mene det!

 

Å "teste" bilen av og til kan være av og til for mye 16vturbo og det finnes IKKE trygge steder å gjøre dette på på vanlige veger. Det finnes baner for slikt. Vegene er laget til for at vi skal komme oss trygt frem dit vi skal, men det finnes nok av idioter som har missforstått hensikten med hvorfor det finnes veger tydligvis!

 

Får jo bare krysse fingrene for at slike mennesker mister lappen!!! :jail

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når eg var på glattkjøring kurset hadde de ett bilsete som var montert på skinner,den er vel 3 meter lang med liten bakke i.

 

Når den stopper har den 24kmt men den stopper på få hundredeler,det var utrolige krefter.

Eg fekk heilt ny respekt for fart i det apparatet,den står i sikerhetshallen og er vel der for og vise hvorfor vi har belte i bilen.

 

Eg synes eg ser noen som råkjører nesten hver dag,eg har jo selv vært borti gasspedal vel hardt noen ganger eg og

men 99% av tiden holder eg fartsgrensen.

 

Eg har vært passasjer og blitt truffet bakfra to ganger,den andre gangen fekk eg meg ein god trøkk.

Heldigvis så gjekk det bra for meg men det kunne fort vært anderledes.

 

Ser der er ei skryte side her på forumet(hvor fort på norske veier)

Det viser jo att mange synes det er dritt tøft og kjøre fort.

Peugot 407SW

Alfa Romeo 156 Selespeed(Til salg)

VW Golf IV(solgt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så Wyllia. Jeg får si det på en annen måte.

 

Etter ulykken har jeg vert ganske heldig som har kunnet gjennoppta litt av hobbyen min som er musikk. Men kanskje jeg burde slutte med det, for jeg kan jo risikere å treffe på slike som har samme innstilling som deg om natten etter en slik jobb.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja sant nok det Mondeo. Beklager det, men jeg syns virkelig enkelte burda ha bedre vett enn dette. Å ikke minst slutte å oppfordre til råkjøring som enkelte gjør her på BF!
Det er din mening, og den må du gjerne komme med. Men akkurat som i trafikken finnes det regler på Bilforumet også.

Bilforumet.no
Moderator

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så Wyllia. Jeg får si det på en annen måte.

 

Etter ulykken har jeg vert ganske heldig som har kunnet gjennoppta litt av hobbyen min som er musikk. Men kanskje jeg burde slutte med det, for jeg kan jo risikere å treffe på slike som har samme innstilling som deg om natten etter en slik jobb.

 

Det virker som om vi ikke helt har forstått hverandre, du er tydeligvis av den oppfatningen av at jeg råkjører hver dag og er en fare for alle og enhver. Fakta er at jeg nesten aldri kjører over fartsgrensa og bare en gang iblant har litt blyfot og da gjør jeg det kun på steder som er langt ifra folk og fe, kjøre på feil side av vegen passer jeg på å aldri gjøre av prinsipp, bortsett fra når jeg kjører forbi folk som jeg kun gjør på strekker.

Mitsubishi Carisma '00

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja Rainman det var vell den siden som rett å slett sjokket meg da jeg så hvilke innstillinger noen har til råkjøring! Det er skremmende å se. Slikt burde vertfall ikke eksistere på et bilforum, men det er nå bare min mening da.

 

Og hele poenget med denne tråden var ikke å få servert hvor tøft det er å råkjøre, men å gjerne få noen til å tenke seg om hva de driver med. Livet til den som råkjører kan bli like ødelagt. Å være ungdom å havne i rullestol for eks er ikke akuratt et liv en burde provosere frem. Det kan ikke tas tilbake!

 

Jeg kjenner selv en som forårsaket en stygg ulykke som endte i at en ung jente døde. Han har det ikke særlig godt etter dette. Husker godt da han sa.

Jeg må bare finne en måte å leve videre på. Jeg må leve med dette resten av livet og det er min egen skyld. Jeg var voksen nok til å skjønne at denne type kjøring var galt. Dette skjedde på en slette, som "burde" være "trygg" å teste bilens fart, men han fikk virkelig erfare at det var ikke trykt. Og det må han leve med.

 

Skjønner godt hva du mener med at det er regler for ordet idiot Mondeo. Beklager atter en gang for det.

Ser at tråden (hvor fort på norske veier) er stengt, så det er bra! Håper ikke slike tråder dukker opp mer.

 

Godt at det gikk bra med deg i ulykkene vertfall Rainman.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å jo da Wyllia, jeg ser hva du skriver. Det er vell neppe så mye å missforstå i det. Det hjelper ikke om det er sjelden du gjør det eller ikke. Eller hvor du gjør det, så lenge det ikke foregår på en bane. Sånn er det bare! Jeg syns du er uansvarlig med den innstillingen din uansett. Det mener jeg 100% og kommer ikke til å unskylde meg for at jeg mener det.

Og ting du skriver i andre tråder og denne tråden syns jeg ærligtalt du kan kutte ut med!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var bra den var slettet,tror mangen unge som får lappen og liker og fikse på bilen bruker bilforumet.

Da er det viktig og vise gode holdninger.

Kjenner også ein som mistet broren sin pga uvettig kjøring for mange år siden,han blei også stygt skadet selv.

Håper aldri noen må gå igjenom noe sikt,det må være heilt forferdelig og leve med skyldfølelse og anger.

Peugot 407SW

Alfa Romeo 156 Selespeed(Til salg)

VW Golf IV(solgt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å jo da Wyllia, jeg ser hva du skriver. Det er vell neppe så mye å missforstå i det. Det hjelper ikke om det er sjelden du gjør det eller ikke. Eller hvor du gjør det, så lenge det ikke foregår på en bane. Sånn er det bare! Jeg syns du er uansvarlig med den innstillingen din uansett. Det mener jeg 100% og kommer ikke til å unskylde meg for at jeg mener det.

Og ting du skriver i andre tråder og denne tråden syns jeg ærligtalt du kan kutte ut med!!!

 

Hvis det er sånn du mener det så er det greit det, jeg kan ikke gjøre noe med din mening, og jeg er en profesjonell lurker uansett så er ikke noe problem for meg å fravære fra å skrive, men jeg vil si at du sikter deg inn på feil folk, dra rundt på bensinstasjoner en fredagskveld så møter du de folkene du har så mye imot.

 

I tillegg så er det ikke noen overflod av banetilbud, jeg tar de tilbudene som er i nærområdet og det er fint at det i det hele tatt finnes, men det trengs mer.

Mitsubishi Carisma '00

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår