Jump to content
Bilforumet.no
Sign in to follow this  
Ezp1_k

Audi A3 1.8t startproblemer

Rate this topic

Recommended Posts

Hei!

Har en A3 1.8t 99 mod som har et litt spesielt startproblem.

Når bilen er kald, under 0 grader i utetemp, så har bilen problemer med å/vil ikke starte.

Eller, den starter etter kanskje 10 forsøk, og det virker som om bilen tenner på 2 sylindre, men dør igjen.

Til slutt, når det kan virke som om det har blitt litt "varmt" nedi der, starter bilen.

Det lukter ubrent bensin og når den først starter, så maler den som en katt.

Når motoren er varm, starter den med en gang.

Lest flere som har vært inne på startsperre og bensinpumpe, men får ikke noen av symptomene til å stemme med problemet mitt.

Noen som har tips? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det riktige stedet å begynne er alltid å ta en diagnose. Deretter kan man måle/sjekke tempgiver til ECU og IAT-sensoren.

 

Startsperre oppfører seg helt annerledes, da starter motor normalt men stopper etter ca ett sekund. Bensinpumpa er det nok heller ikke, så lenge motor går ved full belastning så leverer den mer enn nok bensin (og trykk) til at motor skal gå på tomgang, også når kald.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.