Jump to content

Startproblemer etter korte kjøreturer. VIDEO link youtube

Rate this topic


Toodsie
 Share

Recommended Posts

Nylig fått meg en ny A2 2003 Mod 1,4 Bensin. Har rulla ca 130.000 km og reg og vannpumpa skifta.

Sliter litt med å starte bilden etter jeg har kjørt bilden i 5-20 min og latt den stå i alt fra 30-min til 5 timer.

Etter 5-8 forsøk starter den som regel og da lukter det ganske bra bensin. Noen tips erfaringer.

Legger ved en youtube video for å vise hva som skjer når jeg prøver å starte

 

Link to comment
Share on other sites

Start med det enkleste. Er det lenge siden den hadde service? Utslitte tennplugger for eksempel. Kan være defekt tempføler slik at den drukner i bensin når den er lunken, kan være feil på possisjonsføler for tenningstidspunkt. Lyser det noe motorlampe når du får starta den? Ville fått lest ut feilkoder først.

14 Opel Insignia Country Tourer 4x4 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy