Jump to content

Feilmelding spylervæske på MB C200 CDI


Lunds
 Share

Recommended Posts

Hei dere,

 

har en ett år gammel MB C200 CDI. Fikk etter tre kvart år (da det ble beinkaldt i november) feilmelding om at beholderen var tom og at jeg måtte etterfylle vindusspylerværske.

Den var full, jeg hadde nettopp fylt på. Meldingen komme rhver gang jeg starter bilen.

MB sier dettte ikke kan repareres, og at jeg må fylle på litt salt når jeg etterfyller væske.

 

Noen som har opplevd maken og fått MB til å løse problemet?

 

Lunds

Link to comment
Share on other sites

Ikke sikker på at det gjelder her, men MB har vært dumme nok til å lage en nivåsensor som kun aksepterer MB sin egen spylervæske, sjekk ut om dette gjelder din, og evt. klag, en så ny bil skal ike ha slike feil.

Bilforumet.no
Æres Super Moderator 
`84 Ford Granada 2.3 L Turnier
`92 Ford Scorpio 2.9 GL

Link to comment
Share on other sites

Du får kjøpt en tilsetning til å ha i spylervæska som løser problemet. Og det har ikke noe med at mb har laget en sensor som kun aksepterer egen spylervæske. Sensoren måler motstand i væska og spylervæsken har for liten motstand her i landet så derfor får du den feilen. Tilsetningen øker motstanden.

w124 300E Sportline 1992 Mod.

 

w211 200cdi 2007 Mod.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Similar Content

    • By saabdreas
      Hei, 
      På min saab 9-3 2004 1.8i går alarm på beltesensor (passasjerside) av om ingen sitter i setet og beltet ikke er koblet til.
      Alarm går bort når beltet blir koblet i, og på igjen om det blir koblet ut. Skal på EU-kontroll snart og har vil derfor få den bort. Kunne sikkert bypasset hele greia, men er like langt hvis det skulle bli oppdaga. Uansett om det hadde gått igjennom så hadde det vært greit å fått fiksa.
      Har til nå forsøkt å finne sensoren under setet, men er ikke kjent med hvordan denne ser ut. Prøvd å banke i setet, presse opp underfra, men det hjelper ikke.
      Jeg mistenker at feilen ligger i "belteklikkeren", men vet ikke hvordan/hva jeg skal måle på denne. 
      Noen som har tips eller har vert borti lignende?
      Kan bestille ny fra kina, men litt skeptisk til evt. kvalitet på denne :/
      Takk for svar :)
       
    • By arwex
      Heisann,
      Fikk feil på spylervæskesystemet når jeg hadde min 2001 Audi A4 B6 på EU. Tenkte først bare at det var tomt for spylervæske og fyllte opp. La deretter merke til at det ikke kom noe "during" fra pumpen. Tenkte den var ødelagt så jeg kjøpte en ny. Nei, ikke noe during nå heller.
      Sjekket så sikringen, men den var hel og fin (testet med multimeter). Fikk en kompis til å holde inne spaken på rattet mens jeg målte i koblingen som skal på pumpen, og da sto det 0,3 V på multimeteret. Merkelig.. Neste jeg gjor var å ta ut sikringen for å måle spenningen der. 10,7 V fikk jeg. Jeg hører også "klikk" fra releet når jeg trykker inn spaken på rattet, så da er vel releet i orden? Kan også nevne at dersom jeg setter multimeteret på sann "pipefunksjon" og tar på de to polene på kontakten som skal på pumpen, så piper det.
      Så da lurer jeg på om noen har vært borti lignende og kanskje vet hvorfor jeg ikke får nok spenning ned til pumpen.
    • By BenjaminSV
      Heisann, noen som kjenner til hvordan man får fikset feilmelding 'direction indicator faulty' og 'stoplight bulb faulty' feilmelding. Alle lys er kontrollert og sjekket, og alt funker som det skal, men det kommer et pip og en feilmelding når jeg bremser og/eller bruker blinklys.
      Peugeot 407sw 1,6hdi 2004mod
      Takk for svar.
    • By 2007
      Hei,
       
      Jeg har en 2007 mod og får varsel om at venstre tåkelyspære ikke virker og den lyser ikke når jeg slår på tåkelyset.
      Men pæra lyser når jeg svinger til venstre, på samme måte som høyre pøre lyser når jeg svinger til høyre.
      Så da er det vel ikke pæra som har gått? Noen som vet hva det kan være?
    • By STAUG84
      Ønsker å kjøpe / få bakerste siderute til Mitsubishi L300 92mod, kort type.
       Ikke selve ruten i sidedøren, men den helt bakerste.
      Jeg er bosatt på Fosen.
  • Populære emner nylig

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies.