Jump to content
Bilforumet.no
Sign in to follow this  
Xerion2k

Trimme en Saab 2.0L Turbo.

Rate this topic

Recommended Posts

Jeg har planer om og trimme en saab 9-3 2.0L Turbo (2000 modell)

 

Det er allerede montert en GT 2860RS turbo fra Garret, og den er chippet.

Yter rundt 280Hk nå. (vet ikke hva mer om er gjort med den)

 

 

Jeg er totalt grønn på området og trenger litt hjelp, som jeg tar imot med åpne armer!

 

Har ikke noe spesielt mål og oppnå, bare for morroskyld egentlig (For det er jo trossalt morro med en bil om flytter seg litt når man tråkker ned høyrefoten)

 

 

Det jeg da lurer på er om det finnes en god oppskrift på detta, og om det er noen om tar på seg en slik jobb eventuelt?

 

Er det noen som kan komme med en liste over hva som bør gjøres?

Ta et eksempel i at jeg vil oppnå rundt 350-400hk da, bare for og ha noe og gå etter.

 

Smidd innmat er mest sannsynelig et must regner jeg med, som sagt jeg har ikke noe peiling på dette og trenger en KOMPLETT liste over ting, helst ikke det dyreste av alt, men heller ikke møkka kvalitet, er ute etter en maskin som skal vare en stund!

 

Takker på forhånd for all hjelp, jeg kommer til og legge ut bilder til uka, og underveis i prosessen, og ettersom innkjøpte ting kommer :)

 

 

-Xerion

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.