Gå til innhold
Bilforumet.no
OleM

Selges: 1992 RX7 FD

Ranger emnet

Anbefalte innlegg

http://www3.autodb.no/cgi-bin/car/detail.pl?nr=989795

 

Selges grunnet tidsnød, plass- og pengemangel!

 

NB: Selges uten motor! (Den gikk med til annet prosjekt!)

 

Bilen er ombygget til venstreratt og klargjort til lakking, sparklet og straket opp, planen var å lage en utstillingsbil med rå motor, men dere vet hvordan det er med luftslott. Bilen står forøvrig hos Simtech i Trondheim på andre året, blir aldri tid til å gjøre ferdig, alt for mange andre wankel-jern i ilden.

 

Det følger med dørtrekk, paneler etc og dashbord + instrumenter til venstreratt. Ledningsnettet er forlenget og passer til venstreratt. Har hatt alt løst oppkoblet for å teste at ting fungerte, og bilen var da i kjørbar stand. (Dette var før motoren ble stjålet av de slemme & onde trimme-trønderne.)

 

Det eneste man kan se at bilen er ombygget på, er at bensinlokkutløser og bagasjeromsutløser-hendelen er på høyresida.

 

Legg merke til ombyggingen i motorrommet, man kan ikke se at det er gjort noen endringer.

Dashen ser grå ut, men det er bare støv, den er bortimot strøken. Har midtkonsoll og alle deksler, fire dørtrekk, både til venstreratt og høyreratt. Baksetene står i, urørte.

Vingen ligger inni bilen, tok den av før lakkinga, som aldri ble noe av. Setene har jeg renset, og de er i god stand, veldig lite slitasje. Felgene er ikke spes bra, dekka er oppbrukte.

 

Ta kalkulatoren fatt, det koster 55 lapper i engangsavgift, mva er betalt. Rundt 40-50 for overhalt motor inkl montering, og kanskje 10-15 lapper for lakking? Grunnarbeid er ferdig, kun maskering trengs. Sleng på ca 15 lapper for noen pene felger og dekk. Da er man oppe i rundt 175 000 - og det du må gjøre selv er da stort sett monteringa av dash og noen interiørdetaljer som seter og deksler.

 

Sammenlikn pris med å importere en småbulkete 7'er fra Tyskland, med motor i ukjent stand, sågar kanskje ihjeltrimmet. No contest.

 

Seff billigere å ta inn en _høyre_rattet ihjelkjørt bil fra Japan med plenty koOl zTuFf 'n' stAsh montert, men det er jo greit å ha rattet på riktig side, ny lakk man har valgt selv og en motor man VET holder noen titusen km =)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×