Gå til innhold
Bilforumet.no
ovlov86

Vil ikke starte.

Ranger emnet

Anbefalte innlegg

Vasket bilen 240'en min i stad, men nå vil den plutselig ikke starte.

 

Har sjekket fordeleren, pluggkablene, og har testa om startgass funket.

 

Noen ideer om hva som er galt?

 

Den har b23a.

:rolleyes:

 

er det helt dødt eller går starter`n rundt?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Starteren går rundt ja...

 

motorvask?

 

hadde j vært deg, så ville j ha tatt ut pluggene, å sett åssen dem ser ut, å pussa dem med litt fint sandpapir... (selv om det ikke har noe med vaskinga di å gjøre, men det forrige 240`n j hadde, med B230A motor, oppførte seg jævlig snålt av og til, og da j pussa pluggene, så fyra`n med en gang, men dette skjedde av og til...)

 

hvis du har mulighet til å sjekke dette med pluggene nå, så ville j ha gjort det med en gang tror j...! så sier du ifra hvis det hjalp...!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
motorvask?

 

hadde j vært deg, så ville j ha tatt ut pluggene, å sett åssen dem ser ut, å pussa dem med litt fint sandpapir... (selv om det ikke har noe med vaskinga di å gjøre, men det forrige 240`n j hadde, med B230A motor, oppførte seg jævlig snålt av og til, og da j pussa pluggene, så fyra`n med en gang, men dette skjedde av og til...)

 

hvis du har mulighet til å sjekke dette med pluggene nå, så ville j ha gjort det med en gang tror j...! så sier du ifra hvis det hjalp...!

 

 

Ja det var motorvask ja. Det rare er at den starter alltid med en gang, men ikke etter denne vasken. Men kan selvfølgelig prøve å se om det hjelper å pusse pluggene.....

 

:)

 

EDIT: men når jeg bruker startgass, så holder det vel fint å bare sprute rett inn i luftfilteret?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ja det var motorvask ja. Det rare er at den starter alltid med en gang, men ikke etter denne vasken. Men kan selvfølgelig prøve å se om det hjelper å pusse pluggene.....

 

:)

 

tydeligvis at det er fukt noe sted, har du sjekket oppi plugghettene?

men ta først og puss pluggene med litt fint sandpapir før du begynner å klundre noe mer med det andre, så har du ihvertfall gjort det, selv om pluggene ikke akkurat er utsatt for "skade" under motorvask... men som j sa, toførti`n j hadde, oppførte seg litt snålt noen ganger når det gjaldt å få start, så j ville ha sjekka det...!

 

EDIT:

går greit å dusje på med start-gass der ja...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Nå startet den! :D Gikk over alet av plugg- og coil kabler og pussa vekk litt irr her og der, + bytta plugger når jeg først hadde de oppe... :)

 

Tusen takk for hjelpen... ;)

 

det var bra! thumpsup

 

bare hyggelig...!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ps.

Du må huske å bytte kondensatoren også, om motoren din har en sånn!

koster ikke mange kroner, men den vil gi store problemer om den kødder seg.

 

sjekk også spenningsregulatoren før en større tur.. kjedelig å stoppe på fjellet pga. slike tullete problemer, som er veldig billig å fikse selv.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ps.

Du må huske å bytte kondensatoren også, om motoren din har en sånn!

koster ikke mange kroner, men den vil gi store problemer om den kødder seg.

 

sjekk også spenningsregulatoren før en større tur.. kjedelig å stoppe på fjellet pga. slike tullete problemer, som er veldig billig å fikse selv.

 

KONDENSATOR? Colien du mener?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×