Logo

Gå til innhold

2Audi A6 2,5 TDI, 2002 mod Temperatur - Vanskelig kaldstart



Bøkan
  • LocationBergen

Bøkan 08.November.16 - 13:28

  • #1
  • Opp

    Bøkan 08.November.16 - 13:28

  • #1
  • Opp

    Heisan,

     

    Har litt startproblemer ved kald motor, ikke bare ved minusgrader. Må chinne endel for å få start blir også verre når det blir kaldere. Glødeplugger ? Er helt fin når jeg har startet en gang. Kan da stå i noen timer uten probs. Får heller ikke noe visning  på temperaturmåler, uansett hvor lenge jeg kjører. Dvs. kjørte på langtur med full bil i bratt oppover bakke. Da kom plutseli måleren i gang og begynte å bli truende høy. Noen som har samme problem eller har peiling på dette her inne ? Takknemlig for svar. Diagnose viser ingen feil. Altså alt skal fungere normalt. Skjønner ikke en dritt..........


    Jesper1201
    • LocationØstfold

    Jesper1201 08.November.16 - 16:43

  • #2
  • Opp

    Jesper1201 08.November.16 - 16:43

  • #2
  • Opp

    Temperaturmåler? Kjølevæske?

    Defekt sensor, defekt/dårlig termostat, dårlig forbindelse mellom sensor/ECU/instrument, defekt instrument, eller ekstremt lite kjølevæske.

    Plugg til diagnose og les av hva temp. sensor faktisk sier og se om det harmonerer. 

     

    Ang. tungstartet ja, bare å få byttet glødeplugger.


    • Liker x 1
    Bøkan
    • LocationBergen

    Bøkan 08.November.16 - 19:12

  • #3
  • Opp

    Bøkan 08.November.16 - 19:12

  • #3
  • Opp

    Takker for enda et svar.





    Finner du ikke svar på det du lurer på? Her ser du hvordan du spør om noe nytt