Gå til innhold
Bilforumet.no
  • 0
Bilkjøperen?

Skrike/kvinelyd i hjulene - hva er det?

Ranger spørsmålet

Spørsmål

Bilen jeg nylig har kjøpt, har en forferdelig skrike/kvine lyd i hjulene når jeg kjører. Det virker noen ganger som om det kviner fortere og fortere etter som hjulet går fortere og fortere. Noen ganger kviner det når jeg bremser. Det kviner når jeg kjører sakte og når jeg kjører vanlig. Synes det har økt på.

 

Hva i all verden kan denne kvinelyden være? Håper ikke det er noe som er dyrt å reparere. :hvaskjera Lyden er på venstre siden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

11 svar til spørsmålet

Anbefalte innlegg

  • 0

ja men hvis det er noe annet enn en stein (og skulle det ikke da bare kvine når jeg bremser?), så er det jo like greit at de som har greie på det gjør det.

 

Er det vanligvis steiner som er problemet når det kviner i hjulene når man kjører?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
  • 0

Kan selfølgelig være hjullager også. Jekk opp bilen og ta tak øverst og nederst på hjulet. Klarer du å bevege hjulet frem og tilbake så er hjullager gåent. Pipelyder kan også være fortegn på at hjullager er gåent uten at det slarker. Normalt lager slitte hjullager romlelyd.

Piper det mindere når du svinger venstre, kan jeg garantere at det er hjullager. Er det bremser så fikser du dette selv på en knapp time om det er første gangen du skrur bil. Haynes boka på bilen din kan være gull vert ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×