Gå til innhold
Bilforumet.no
Rattatta

Girkasse fra høgger eller fra norskbildelesenter?

Ranger emnet

Anbefalte innlegg

Har siden jeg kjøpte min Audi i desember 07 hatt noe muffens med automatkassa. Nå er det endelig funnet ut at slippet i girkassa skyldtes slitasje og selger (firma i bergen) vil dekke skaden... men på billigst måte.

 

- De vil få sendt en automakasse fra en svensk høgger, og sette den i hos audi her i arendal.

 

- Alternativ 2 var at jeg betalte differansen på 10.000 kr, og fikk en overhalt kasse fra norskbildelesenter.

 

Det jeg lurer på er om selger står ansvarlig for at kassen fra sverige fungerer som den skal. Høggeren ga 3 mnd garanti, men de dekket ikke kostnadene med montering\demontering. Si at den svenske kassen ikke fungerer som den skal, og den må sendes tilbake, er det selger som må stå for de extra utgiftene ved inn\ut montering ?

 

Kan jo spekkulere i om han gambler på dette... at jeg betaler de 10 lappene, og at han da er tryggere ang garanti og ekstra utgifter ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da du skal tenke på her, er at desse kassene er svært dårlege. (regner med da er tiptronic da er snakk om) So ein brukt kasse kan jo verre på god vei til å bli dårleg den og. Ein ny overhalt er da eit bedre valg såør du meg. Ser jo klart at ti tusen er kjipe penger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er ikke tiptronic kasse, er den gamle 4 trins. Men mener jo at han (selger) fremdeles må stille garanti for den "nye" kassa??? Så tror han gambler på at jeg skal velge å betale ti lapper. Skal prøve og overbeise han om at det kanskje ikke er så lurt for hans del...

Og uansett bør han sette inn en overhalt, Naf sier at jeg skulle forvente at kassen hadde samme kvalitet som var forventet ved selve bilhandelen....

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har gått med på å sette innen kasse fra Hellsten Transmissions i sverige. Betaler 6000 kr i egenandel. Kanskje jeg kan slappe av en stund da.... ryker sikkert ikke med det aller første.

 

Mvh : Litt sliten Audi eier Rattatta.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

I dag henta jeg bilen på verksted. Nyoverhalt automatkasse fra hellsten transmisson i sverige. Det var natt og dag ! Den er en drømm å kjøre ;) silkemyk...

 

Men syntes nesten litt synd på firmaet i bergen som jeg kjøpte bilen hos... blitt dyyrt dette, men men... Jeg er STORFORNØYD :cocain:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kassen lekker girolje... Må ha ny kasse igjen, eller rep. Heldigvis dekker han jeg kjøpte bilen av kostnadene. Holdt 10 tusen km. Snakket med møller, og som sagt var dmx en dårlig kasse, men spessielt de overhalte kassene var det mye tull med...

 

-Rattatta

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Var i sverige på tirsdagen. Hellsten transmisson bytta det meste i kassa... converter oljepumpe pluss noe annet rask. I tilegg monterte de en ekstra oljekjøler til automatkassen. Kosta meg bare 2000 spenn, og det var for oljekøler pluss montering. Så nå er den tett og fin.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×