Spangen

Få ut røyklukt

Ranger emnet

5 innlegg i emnet

Moder'n har kjøpt en "ny" bil. Bilen er fin den, men forrige eier har dessverre røyket en gang iblant i bilen. Det er slett ikke noen sånn tung, sur stank som man kan kjenne, men allikevel er det lett å kjenne at det har vært røyket der.

 

En fullstendig innvendig rens av alt (tepper, tak, seter ++) skal jeg ta uansett, men er det noen som vet om noe "vidundermiddel" som klarer å knekke den røyklukten? Det er som sagt ikke så veldig kraftig, så jeg vil tro det er mulig å få vekk uten ozonbehandling, skal ihvertfall prøve det som ikke koster noe mer enn "preparatene" i første omgang.. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei. Meguiars Odor Eliminator MG 23 har jeg brukt noen få ganger. Noen tilfeller er den helt gull, men jeg har savna ozonapparat mer enn en gang :D Er satt opp på ønskelista.

 

Håvard

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Odor Eliminator MG 23 fjerner ikke lukta, bare "legger" seg "over". om du skjønner. ozonapperatet er mye til og anbefale. men da må du huske og ta alle kilder til lukten! det er veldig viktig, hvis ikke så får du ikke fjernet det!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jepp, men skal prøve ordentlig rens av alt først (med maskin og skikkelige midler, ikke de latterlig dårlige sprayboksene) og så eddik-trikset. Ozonbehandling er jo dessverre håpløst dyrt for "ingenting" (det er jo bare å sette inn et relativt rimelig apparat og la det stå), så håper å unngå det. Man får små ozongeneratorer fra Tyskland for halvparten av det et bilpleiefirma ofte tar for rens + ozonbehandling..

 

Kilden er ihvertfall borte, da den forrige eieren som røyket er ute av bildet.. ;) Men jeg skjønner poenget, alt skal bli rengjort grundig og vel så det.. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå