Gå til innhold
Bilforumet.no
_AndreasH_

Endeledd

Ranger emnet

Anbefalte innlegg

Har fått slarke i forstillinga. Skrudde ned dekket og såg på problemet.

 

Problemet sitter på førersida. Dersom du står og ser på bremseskiva er det leddet til venstre. (Håper dere forstår)(Kan legge ut bilder seinare) Er det dette dei kaller endeledd.

 

Og er det berre og skru det ned og sette på nytt. Og må spissinga justerast igjen etter dette?

 

Har og fått eit problem med at viftereima hyler. Er det berre og stramme dei? Er nesten nye og satt på av verkstad.(Høsten 05)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er ganske enkelt å få av, dersom det ikke er fastrustet.. Bruk masse rustløsen og en stålbørste for å fjerne all dritten fra gjengene..

 

Dersom du merker opp hvor endeleddet står på styrestaget, kan du få en noenlunde rett innstilling på spissinga. Men ta en forstillingskontroll!

 

 

Du ser hvor mye viftereima er slitt ved å se hvor langt ned i kilesporet den ligger. Dersom den ligger helt nede i bunnen, er den utslitt bør skiftes. Ellers skal det være bare å stramme. Bare husk å løsne alle skruen som skal løsnes - husker ikke helt hvor mange det var, men det ser du fort.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Reima er vel bare å stramme ja, bare du har nokk å gå på..

Endeleddet skrur du bare av og slår det ut av konen, løsner mutteren i bakkant av det og skrur det av... Hvis du ikke får målt eller merka på noanstendig måte hvor det sto før så må du nokk ha forstillingskontroll... Da er det like greit å bytte begge sider med en gang egentlig..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

DSC00223.jpg

 

Endeleddet jepp... Fekk nytt i dag... Så da blir det og hive den på i kveld. Fer prøve og holde det so beint og måle opp. m'm

Skal få stramma reimene i dag... Berre surt at dei sku begynne og lage so utrulig med lyd, mindre enn eit halvt år dei var satt på... Nye org Volvo...:knob:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×