Gå til innhold
Bilforumet.no

Adirian

Bruker
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Adirian

 • Rang
  Registrert bruker
 • Bursdag 04/19/1989

Contact Methods

 • Bosted
  Horten
 1. Adirian

  Golf 2007 mod motorproblemer

  Re Jesper1201: Hei. Han hadde en maskin til over 200.000 kroner, men siden han har dysleksi og ikke forsto særlig engelsk kunne han ikke kjøre logg på den! Men veldig snilt å låne den med hjem fra jobb for å hjelpe en venn av en venn. Skal på meca imorgen. Slår til på nye tennplugger, og om det kurerer problemene så får jeg kjøpe fire nye coiler også! Tusen takk for svar. Økonomien er trang med huslån og småbarn!
 2. Adirian

  Golf 2007 mod motorproblemer

  Hei! Samboeren min har en 2007 modell VW Golf 1,6 med motorkoden BSE. For en tid tilbake røyk girkassa, og den ble byttet på et verksted. Kort tid etter har den begynt å fuske de første 90-120 sekundene etter start, både varm og kald. Ringte verkstedet og fikk beskjed om å bytte kjølevanns-giveren, men det uten hell. Har også hatt den koblet til diagnosemaskin hos en bekjent, uten at det kommer opp feil i loggen. Er det noen som kan foreslå noe jeg kan sjekke ut, uten å levere en liten formue hos Møller?
 3. Adirian

  Ugjevnt turtall

  Har plutselig fått problemer med turtallet. Er utrolig plagsomt, og virker ikke som bilen nyter det. Har prøvd å justere tomgangskrua, men det blir bare ugjevnt på et høyere nivå. Temperatur-måleren har ikke noe utslag lenger, og jeg lurer på om det kan være en sammenheng mellom de to? - Rett og slett; hva kan jeg gjøre for å få den til å bli snill igjen?
×