Gå til innhold
Bilforumet.no

firelude

Bruker
 • Innholdsteller

  201
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

firelude vant dagen sist Februar 27 2017

firelude hadde mest likt innhold!

Om firelude

 • Rang
  Registrert bruker
 • Bursdag 07/30/1967

Contact Methods

 • Bosted
  Evenes
 1. Selger leverer ikke del II !!

  Ok...det tenkte jeg ikke på at det kan bli i beste fall avkortning på forsikringen...Er NAF medlem ja så da har jeg også den muligheten...takk&takk :-)
 2. Selger leverer ikke del II !!

  Hmmm.....Nå befinner jeg meg på en helt annen kant av landet så personlig oppmøte blir nok uaktuelt. Det jeg ikke skjønner er...hvor er logikken i den måten forhandleren operere på ? Det eneste som hjelper er vel kanskje at forhandleren får en henvendelse fra en offentlig instans og/eller advokat. Legges salgsmelding inn i Autoreg vil en få melding/SMS i løpet av kort tid.....vel den tiden er blitt....lang. Takk&takk for svar....det finnes mao et håp :-)
 3. Selger leverer ikke del II !!

  Heisann folkens! Jeg har kjøpt og solgt biler i mange år og trudde jeg hadde vært borti det meste ang bil handel&vandel... :-(.. Jeg har kjøpt en personbil hos en forhandler men vedkommende forhandler klarer av en merkelig grunn ikke å levere salgsmelding del II ?? Jeg trudde det var i hans interesse at bilen ble omregg så fort som mulig. Nå kjører jeg gjennom bla bomstasjoner og regningen får registrert eier.... Etter handel er det vel maks 3 døgn så skal kjøretøyet være omregistrert. Bilen er betalt og forsikret på meg. Denne forhandleren har Autoreg slik at dette burde han fikse lett på nett til alle døgnets tider. Pga denne pussige situasjonen har gått over lang tid har jeg tatt kontakt med advokat samt Statens Vegvesen for å se om det er en mulighet til at forhandleren blir fratatt Autoreg. Jada jeg har purret på flere ganger og det er det samme svaret hver gang..."skal omreg med en gang". Kan det være slik at forhandleren er i ferd med å gå konkurs og vil sikre seg med at han kan hevde at bilen tilhører han pga den fremdeles er registret på forhandler? Bilen er en billigbil til 19 big ones. Er det noen som har vært borti lignende oppførsel fra en forhandler??
 4. ABS - ingen diagnosekode....

  Jasså her var det mange mottatte tips som står i kø....vel vel da finner jeg løsning på egenhånd..
 5. ABS - ingen diagnosekode....

  Heisann folkens! Jeg har en CR-V 04 mod som har ABS lyset på , nytter ikke med det diagnoseverktøyet jeg har (Creader 9081 samt en Autotel MaxiDiag US 703) . Lyset kom på etter at jeg hadde ute hjulhubb'en pga bytte av hjulbolter. Satte i 2 nye sensorer på begge sider men samme er det samme....Er det risk for at luftgapet mellom sensor og ringen eller hva det kalles er for stort eller for lite? Kan selvfølgelig loope på kontakten under dashbordet...trur den er på passasjersiden ...?? Skal vel være blå av farge og da kan en lese koden utfra antall blink i ABS lyset...er det noen som vet med sikkerhet hvor denne kontakten er plassert ? Får vel ikke denne lampen med nedslitte bremseklosser?? Klossene bak er det bare minner igjen av... :-)
 6. Hvor mange finnes??

  Heisann folkens! Er det en side eller lignende som en kan henvende seg ang hvor mange biler av en spesifikk type som er solgt i Norge? Kanskje myndighetene er de rette til å svare på det?
 7. Heisann folkens! Jeg ser det selges biler med salgsargumentet "Nord-Norge kjørt". Det vises da til at de ikke er saltkjørt...Det er i de fleste tilfellene feil! Ser det ligger på Finn.no en bil der dette argumentet brukes...vel vel bilen er YU regga...dvs Sortland i Vesterålen. Bilen har levd de første årene nesten i fjæra!! Nå saltes nesten alle veiene i Nord , bilen ruster nå så mye at er en stille kan en høre rusten spiser opp bilen. Biler fra Nord.Norge som ikke har gjevnlig blitt kjørt på saltede veier er biler fra innlandet , gjelder vel det samme for Østlandet vil jeg tru.
 8. Motorbytte i Expert

  Motoren ble sluppet ned , gearkassen ble hengt opp igjen i motorrommet. Ny motor er heist opp , måtte heise den opp litt i vinkel pga gearkassen , alt ok.. :-)
 9. Drivstofforbruk Ram 2014

  Tjaaaa....det forbruket er vel ikke så ille.. Har sett div videoer på YouTube og stort sett er det bare lovord om denne bilen. Det er 1500 utgaven i Laramie utgave som er aktuell. Jeg trekker en stor kapellhenger i dag og med last samt litt pådrag ligger forbruket på ca 3 liter pr.mil. Var egentlig tenkt til å bytte til siste modellen av Tahoe men bensinprisene har tatt knekken på de tankene. Blir nok Dodge Ram med kapell ja...
 10. Drivstofforbruk Ram 2014

  Heisann folkens! Har vurdert å handle RAM med 3.0 liters Ecodiesel , ca 2014 mod. Jeg trenger en kraftig trekker og pga høy bensinpris vurderer jeg og bytte inn Tahoe 2009 til fordel for en oljebrenner.... Hva er forbruket på en slik motor? 244 HK blir kanskje en stor nedtur fra V8 bensin med div godsaker? Er det mye mer og hente ut av 3 liters Ecodisel?
 11. Motorbytte i Expert

  Ok , jøss her var det mange som har byttet motor i Expert...javel da slipper jeg den ned under.
 12. Mazda 6, oljeforbruk

  Ja akkurat ja...javel da kjøper jeg en 2.0 og hiver i motorrommet og alle problemer løst..
 13. Motorbytte i Expert

  Heisann folkens! Jeg må bytte motor i min Expert. Slippes motoren ned under eller må store deler av fronten demonteres og motoren ut den veien? Man deler vel motoren fra gearkassen og lar kasse henge igjen i motorrommet?.
 14. Mazda 6, oljeforbruk

  Hvordan passer 2.0 I? Er det bare å slenge den ned i motorrommet? Må vel også bytte "hjernen" ?
 15. Mazda 6, oljeforbruk

  Blir Mazda 6 med motorrep ok ? Jeg tenker da på stempelring skifte ...blir motoren bra etterpå? Jeg tenker å kjøpe en 1.8 som drikker olje og utføre repp'en selv. Motoren må ut ja?
×