Gå til innhold
Bilforumet.no

firelude

Bruker
 • Innholdsteller

  198
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

firelude vant dagen sist Februar 27

firelude hadde mest likt innhold!

Om firelude

 • Rang
  Registrert bruker
 • Bursdag 07/30/1967

Contact Methods

 • Bosted
  Evenes
 1. ABS - ingen diagnosekode....

  Jasså her var det mange mottatte tips som står i kø....vel vel da finner jeg løsning på egenhånd..
 2. ABS - ingen diagnosekode....

  Heisann folkens! Jeg har en CR-V 04 mod som har ABS lyset på , nytter ikke med det diagnoseverktøyet jeg har (Creader 9081 samt en Autotel MaxiDiag US 703) . Lyset kom på etter at jeg hadde ute hjulhubb'en pga bytte av hjulbolter. Satte i 2 nye sensorer på begge sider men samme er det samme....Er det risk for at luftgapet mellom sensor og ringen eller hva det kalles er for stort eller for lite? Kan selvfølgelig loope på kontakten under dashbordet...trur den er på passasjersiden ...?? Skal vel være blå av farge og da kan en lese koden utfra antall blink i ABS lyset...er det noen som vet med sikkerhet hvor denne kontakten er plassert ? Får vel ikke denne lampen med nedslitte bremseklosser?? Klossene bak er det bare minner igjen av... :-)
 3. Hvor mange finnes??

  Heisann folkens! Er det en side eller lignende som en kan henvende seg ang hvor mange biler av en spesifikk type som er solgt i Norge? Kanskje myndighetene er de rette til å svare på det?
 4. Heisann folkens! Jeg ser det selges biler med salgsargumentet "Nord-Norge kjørt". Det vises da til at de ikke er saltkjørt...Det er i de fleste tilfellene feil! Ser det ligger på Finn.no en bil der dette argumentet brukes...vel vel bilen er YU regga...dvs Sortland i Vesterålen. Bilen har levd de første årene nesten i fjæra!! Nå saltes nesten alle veiene i Nord , bilen ruster nå så mye at er en stille kan en høre rusten spiser opp bilen. Biler fra Nord.Norge som ikke har gjevnlig blitt kjørt på saltede veier er biler fra innlandet , gjelder vel det samme for Østlandet vil jeg tru.
 5. Motorbytte i Expert

  Motoren ble sluppet ned , gearkassen ble hengt opp igjen i motorrommet. Ny motor er heist opp , måtte heise den opp litt i vinkel pga gearkassen , alt ok.. :-)
 6. Drivstofforbruk Ram 2014

  Tjaaaa....det forbruket er vel ikke så ille.. Har sett div videoer på YouTube og stort sett er det bare lovord om denne bilen. Det er 1500 utgaven i Laramie utgave som er aktuell. Jeg trekker en stor kapellhenger i dag og med last samt litt pådrag ligger forbruket på ca 3 liter pr.mil. Var egentlig tenkt til å bytte til siste modellen av Tahoe men bensinprisene har tatt knekken på de tankene. Blir nok Dodge Ram med kapell ja...
 7. Drivstofforbruk Ram 2014

  Heisann folkens! Har vurdert å handle RAM med 3.0 liters Ecodiesel , ca 2014 mod. Jeg trenger en kraftig trekker og pga høy bensinpris vurderer jeg og bytte inn Tahoe 2009 til fordel for en oljebrenner.... Hva er forbruket på en slik motor? 244 HK blir kanskje en stor nedtur fra V8 bensin med div godsaker? Er det mye mer og hente ut av 3 liters Ecodisel?
 8. Motorbytte i Expert

  Ok , jøss her var det mange som har byttet motor i Expert...javel da slipper jeg den ned under.
 9. Mazda 6, oljeforbruk

  Ja akkurat ja...javel da kjøper jeg en 2.0 og hiver i motorrommet og alle problemer løst..
 10. Motorbytte i Expert

  Heisann folkens! Jeg må bytte motor i min Expert. Slippes motoren ned under eller må store deler av fronten demonteres og motoren ut den veien? Man deler vel motoren fra gearkassen og lar kasse henge igjen i motorrommet?.
 11. Mazda 6, oljeforbruk

  Hvordan passer 2.0 I? Er det bare å slenge den ned i motorrommet? Må vel også bytte "hjernen" ?
 12. Mazda 6, oljeforbruk

  Blir Mazda 6 med motorrep ok ? Jeg tenker da på stempelring skifte ...blir motoren bra etterpå? Jeg tenker å kjøpe en 1.8 som drikker olje og utføre repp'en selv. Motoren må ut ja?
 13. Tectyl på boks

  Heisann! Jeg fant produktet jeg søkte etter i....Danmark :-). Produktet er Valvoline - ML metoden. Hvit sprayboks medfølgende slange med dyse på enden. Kommer i Posten :-)
 14. Tectyl på boks

  Heisann! Nix , den typen har jeg testet tidligere. Dersom jeg husker riktig var det Biltema sitt sett og det fungerte sææææærdeles dårlig. Ble bare søl, bare å hive skiten rett i søppla! Tectylen kom ikke opp stigerøret , dro på med høyere lufttrykk og blåste pakning i lokket ... Det jeg tenker på er en tynnflytende tectylsak på sprayboks og medfølgende slange. Dette var i salg for noen år siden. Dette produktet er helt perfekt for hjemmefikseren som vil ha tynnflytende tectyl i kanaler , hulrom etc etc etc ...
 15. Tectyl på boks

  Heisann folkens! Jeg er på søken etter Tectyl på sprayboks , denne boksen har lang tynn plastslange med en dyse på enden. Jeg har ikke funnet en slik boks på lenge...er de ikke lenger i handel? Jeg trur det stod "ML metoden" eller var det kanskje "Valvoline".?..Det eneste jeg nå finne har en kort stiv plastslange...er det noen som har tips?
×