Gå til innhold
Bilforumet.no

Quattro73

Administrator
 • Innholdsteller

  15,010
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  142

Alt skrevet av Quattro73

 1. Bremse som henger HJELP

  Du må bruke VCDS for å justere EPB på din ja, eventuelt fås det kjøpt små EPB-apparater som kan brukes. Man kan jukse det til som du har gjort, men må da vite sikkert hva man driver med, ellers kan hengende bremser eller ufungerende håndbrems bli utfallet. Hengende bremser kan også skyldes trege glidebolter eller fastrustede bremseklosser, sjekk dette først - om det ikke allerede er gjort :)
 2. a6retrofit.com

  Fått ny adresse. http://a6retrofit.tripod.com
 3. BILEN STOPPA UNDER JEVN FART.

  P0340 henviser til kamsensor G40, mens P0336 veivsensor G28. Du påstår registeret er korrekt timet, jeg tviler på det er tilfelle.
 4. BILEN STOPPA UNDER JEVN FART.

  For stor filstørrelse.
 5. BILEN STOPPA UNDER JEVN FART.

  Man skal ikke dra motoren rundt på kamdrev, men på veiv. Å dra den rundt på kamdrev er tungt, uansett om alt er ok eller ei. Du har konkludert med at register er ok, men som jeg skrev, ta av toppdeksel og se om alt er i orden der.
 6. BILEN STOPPA UNDER JEVN FART.

  Begynn med det du vet - bytt kamakselsensor. Hva mener du med "når jeg drar rundt på kammen"? Har ikke peil på Kia, men du har gjerne kjede mellom kammene? Er dette helt? Skru gjerne av toppdeksel og sjekk om alt er i orden.
 7. Looking for Used Toyota Aqua

  https://www.skatteetaten.no/importkalkulator?gclid=EAIaIQobChMI2OGrtfiq2QIVjCSBCh24ogkDEAAYASAAEgIZcvD_BwE
 8. Webasto, nullstille etter for lite diesel

  Sjekk gjerne om du har noen i nærheten som kan hjelpe deg :)
 9. Webasto, nullstille etter for lite diesel

  Med VCDS gå inn på adaption kanal 42 og sette parameter til "1" før feilkode kan nullstilles. Dette kommer opp som en fotnote når førsøk på å resette feiler.
 10. variabelt lys/spenning

  Ingenting er kjekkere enn når man finner ut av problemet - og det løser seg :)
 11. variabelt lys/spenning

  Høres underlig ut, en dårlig kontakt som er så belastet som statorviklingene er, burde ikke gi vakkel som kommer og går hele tiden, men heller gå så varm ved bruk at lading faller bort. Når vifte kun fungerer på maks så er det typisk defekt termosikring ja. Kan loddes over og problem er løst, hvertfall er symptom fjernet ;)
 12. Kan være stag fra lås som står i midtposisjon, eller posisjonen på låsen som hindrer åpning fra utsiden. Ta av dørtrekket og sjekk, du vil da sikkert se hva problemet er.
 13. Bankelyd ved sving

  Bare hyggelig :) Er fra Audi 80, men prinsippet er det samme,
 14. Bankelyd ved sving

  Høres ut som defekt drivknute ja. Når den har begynt å lage lyd så må den byttes, ellers kunne du rengjort og pakket den på ny, og ny mansjett. Tipper det er hull i mansjetten på din. Angående lysregulering, sjekk kabling til høydejusteringsmotoren, evt bytt motor. Dersom du har automatisk regulering så er det også en kontrollmodul for servomotor på hver lykt.
 15. 17958/P1550/005456 - Boost Pressure Control Valve (N75): Control Deviation Possible Symptoms Malfunction Indicator Light (MIL) ON Engine misfiring/juddering/running rough Power Loss / Limp Mode Possible Causes Hoses/Pipes incorrectly connected, disconnected, blocked or leaking Charger Pressure Control faulty Solenoid Valve for Boost Pressure Control (N75) faulty Turbocharger faulty Vacuum Unit for Turbocharger faulty Possible Solutions Check Hoses/Pipes to/between Components Check Charge Pressure Control Check Solenoid Valve for Boost Pressure Control (N75) Check Turbocharger Check Vacuum Unit for Turbocharger
 16. Bankelyd ved sving

  Knekkelyd ved fullt rattutslag og litt pådrag, som når man kjører/rygger i ring, er typisk defekt ytre drivknute.
 17. Hva er det med modellskiftet på oktavia?

  Snedig, ja. Antar at mk1 og mk2 ikke ble produsert parallelt på samme fabrikk - men det er bare min antagelse :)
 18. Hva er det med modellskiftet på oktavia?

  Octavia mk1 ble solgt nye i Norge hvertfall frem til og med 2007, mens mk2 ble solgt nye i Norge fra 2004 :)
 19. Motor starter ikke, 1.9TDI

  Man hører normalt om startmotor roterer med normalt turtall når man prøver å starte, eller om den går veldig sakte, som ved utladet batteri. Starter motoren umiddelbart om den trilles i gang, i såfall kan det være bryteren på tenningslåsen. Har opplevd det samme på en annen bil, startet momentant om man trillet den i gang, men aldri på starteren. Bakstykket/bryteren på tenningslåsen mistet spenning på pot. 15 når den ble vridd til startposisjon, med det resultat at motor aldri startet. Trenger ikke være samme problem hos deg, men utartet seg likedan.
 20. Motor starter ikke, 1.9TDI

  Startmotor har normalt turtall når du prøver å starte? Årsmodell?
 21. Motor starter ikke, 1.9TDI

  Tror vi trenger litt mer 'kjøtt på beinet' for å kunne antyde noe som helst, ikke lett når vi kun vet at den stopper og kan slepes i gang ;)
 22. Hva er det med modellskiftet på oktavia?

  Mk1 ble vel produsert til 2009, mk2 ble lansert i 2004, så ja, ble produsert parallelt.
 23. Feilmelding - For høg lading

  Er ingen guru på Volvo, men feilmelding kan nok komme av både feil på lading eller feil på batteri. Et nytt batteri er hvertfall et bra sted å begynne, for så å sjekke ladespenning etterpå.
 24. Feilmelding - For høg lading

  Ja, selvsagt kan batteriet være defekt, ville startet med å lade batteriet helt opp, om det er mer enn 5-7 år gammelt hadde jeg kjøpt nytt. Etterpå måle ladespenning både på tomgang og ca 2000 omdr, bør da ligge rundt 14 - 14,5V.
 25. Registerreimskifte

  Et søk sier 150k km / 10 år, altså det som inntreffer først.
×