Gå til innhold
Bilforumet.no

Thomas Månsson

Bruker
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Lunken luft i kupén.

  Tusen takk! Var ute å glana igår og mistenkte ja såg den men var ikke sikker. Ser utt som att de er en del skruving for å få den utt. Tempföler er den på baksiden av motorn vel, på förar siden. Alt detta begynte som de blev kaldt nå, bytta termostat på min V70 og (mye enklare 4skruver og ett deksel...... Ska sjekke om de ligger feil inne.
 2. Lunken luft i kupén.

  Hallo! Ja lurer om ja har en gåen termostat?! GOLF 5 2007 TDI. Kjörte avgårde idag og syntes de tok laaang tid til 90grader, 3mil tok de så begynte den å dale litt å. Luften som kom av vifterne var lunken. Detta har ikke skedd för, veit de er diesel å vag men dette er rart. Har sjekka kjöleväske nivå å dette er greit. Mitt spörsmål er hvor i all verden sitter termostaten på denna? Ja finner den ikke. Noen som veit, gjerne med bilde. Thomas
 3. Umuleg at starte ved - 15

  Tack for det Opel Astra. Pluggerne er bytta så de ska glöde nå. Er 18- nå så ska pröve. Har ikke tenkt på kondens, ska kjöpe kondensfjerner. De er det samma selv hvor mye ja glöder (ikke testet med de nye Pluggerne da) olja og filter er nöyaktig 1år idag å står på liste over ting som ska byttes.
 4. Umuleg at starte ved - 15

  Hallo! Ja har en Golf V 2007 diesel turbo 1,9. Denna är ett sant helvete å starta så fort gradestokken synker under - 10, selv med fullt lada batteri! Må ha en bil til for å starta. Ja har alltid lurat på hvorfor glødelampan slokner så fort? 2-3sek uavhengig av temp ute Er detta riktig? Jag bytte glødplugger heromdagen men har ikke vart kalt nok etter det for å se om de hjelpte. Vis de ikke har hjelpt er de noe annet ja kan pröve på? Glöderele etc?
×