Gå til innhold
Bilforumet.no

PyroR

Bruker
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om PyroR

 • Rang
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Problemer med Lyshøyderegulator??

  kor for man eventuel kjøpr en motor? har stil lyset litt opp manuelt nu.. blei bleda som f når fjernlysende va på..
 2. Problemer med Lyshøyderegulator??

  har diagnose verktly men ikke tilgjengelig... grunninnstilling og juster lysene.? vet ikke kordan man justerer lykene på biln.... sånn egentlig... skal prøve å bevege på lykta å se om det er bevegelser inni
 3. hei, va på servis med biln idag og fikk vite at den ene lyshøyderegulatoren ikke funkert så ene lyset lyser rett ned i bakken. dem viste ikke mye om dette å trudde jeg mest sannsynlig måtte bytte hele lykten... koster 5000... noen som vet kor man kan få taki en regulator eller hva typsike feil med den er? har vært sånn ei good stund egentlig. Skoda octavia 2002 L&K med Orginal Xenon lykter - Denne lykten (http://www.superskoda.com/octavia-i/headlights/skoda-octavia-01-07-facelift-oem-hid-d1s-xenon-headlight-right )
 4. hei, biln min er levert orginalt med xenon nærlys, så biln/lykten er typegodkjent for xenon. biln har halogen fjernlys som jeg har løst å hiver over på xenon noen som vet hva reglene sier om dette?
 5. hei, har løst å bytte ut grilln på biln min (octavia 2002) har løst å bytet til en grillnettiing i rustfritt stål/alu med litt sore hull å gjerne litt solid... diamant formet å med hull som er 25mm X 15mm ville vært bra... har du noen tips eller vet kor jeg kan få kjøpt det??
 6. Sentralås problemer

  så det dær, men det er luktfritt... misstenker det kan komme fra takrailsn..
 7. Sentralås problemer

  hehe... kom langt med det innelgget du sende, neten samme problem... MEN... fant ut at biln mit tar inn vann en plass med bagasjerommet som rett å slett drukner elektronikken, va sikkert en halv liter vann i det lille rummet bak hjulbuen nedfor baklykta....kjente opp gjennon D stoplen å va pesse vått... har du noen goode tips til hvordan jeg kan finne ut hvor det kommer vann inn? Det er vanskelig å komme til. Tenkte kanksje å sende inn røyk å se kor det kom ut...
 8. Sentralås problemer

  har endra litt på det nu..prøvde mæ på bokmål, men det e fremmedspråk i nord..
 9. Sentralås problemer

  hei, har et problem med skoda octavia 2002 en min... jeg skulle ut en tur med biln min idag, låsete opp biln med fjernkontrollen og bil åpna å alt, med så låste den igjen( under 1 sekund etter) fikk så bytta batteri i kontrolleren men hjalp ingenting. nu står bil å låser seg selv om åå om igjen, sikker vært 5-10 sekund . nesten umulig å komme sæ inn i bilen nu fordi den altid e låst å har ikke så velidg lyst å åpne Tokk 2 små videioer: her sår biln å jeg gjør ingenting: https://vimeo.com/240901742 Her prøver jeg å pne bilen med kontrolleren:https://vimeo.com/240901822 (funka ikke å legge dem til så ble link)
×