Gå til innhold
Bilforumet.no

zangief11

Bruker
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. på de siste 40 gangene jeg har starta bilen så har jeg hatt problemer 3 ganger med å starte motoren. virker ikke å spille noen rolle om bilen ikke har vært brukt på 1 døgn, eller 10 minutter. Heller ikke om den har vært i garasje, eller stått ute. Når jeg vrir om tenningen så hører jeg at motoren prøver å starte, uten at den vil starte, og noen ganger så er det nesten så at motoren starter. Men uten at den helt kommer i gang. Idag starta den på første forsøk etter å ha vært av i ca 1 time, men så stoppet den av seg selv 2 sekunder etter at jeg starta den, og etter det fikk jeg ikke start på den igjen. Jeg har prøvd å vri om tenninga og starte mange ganger på rad, med og uten gass. ( den reagerer ikke noe mer når jeg tar inn gassen), jeg har prøvd å la den stå å hvile lenge (20 min og halvtime) før jeg prøver å starte den igjen, uten hell. Og så plutselig etter å ha prøvd kjempelenge så kan det plutselig starte.. Sist gang kom naf og prøvde med en startbooster på batteriet, og etter 3-4 forsøk så starta bilen. om det var tilfeldig eller ikke, det vet jeg ikke. han sa at batteriet mitt var bra. Jeg har vært på verksted med bilen, og de sa da at det var veivsensoren ( før de bytta veivsensoren så prøvde ikke motoren å dra i gang i det hele tatt), men etter de bytta veivsensoren så har altså problemet endret seg litt. De finner nå ingen feil med bilen når de tar diagnose.. Noen forslag til hva det kan være? dette er en skoda octavia 2003-modell, bensin.
 2. bremsepedalen " hakker"

  For en ukes tid siden så begynte bremsepedalen å hakke når jeg bremset, og lagde lyd ( både lyd og hakking litt som når abs-en slår inn når man bremser på glatt føre). Jeg synes det har begynt å bli litt hyppigere de siste dagene at dette skjer. Jeg fylte på bremsevæske for en måneds tid siden, kan dette ha noe med problemet å gjøre? Eller hva kan årsaken være?
 3. ulyd/durelyd ved svinging

  Takk for innspill. Da sjekker jeg dette idag!
 4. ulyd/durelyd ved svinging

  eid den i noen år. Kanskje det er grunnen men.. hørte den godt når jeg tok på sommerdekkene igjen også. Men da var jeg kanskje mere klar over lyden, så kan være. Dessverre er de såpass slitte at blir jeg stoppet av politiet blir det bot. :)
 5. ulyd/durelyd ved svinging

  veldig gammel bil. takk for tips! Men hvorfor skjedde det akkurat når jeg hadde bytta dekk? Merkelig hvis det kun er tilfeldig.
 6. ulyd/durelyd ved svinging

  Hei Jeg har nettopp skiftet til (piggfri) vinterdekk ( grunnet slitte sommerdekk). Etter jeg skifta så hører jeg en durelyd når jeg kommer litt opp i fart og svinger til høyre. Kan såvidt høre den også når jeg kjører rett frem, men ikke om jeg svinger litt til venstre. Jeg har nå skifta alle 4 hjul tilbake til sommerdekka for å prøve å finne ut hva som var feil, men det er samme durelyden nå.. kan noe ha skjedd ved skifte av dekk? Evt, hva kan være feilen?
×