Passatabil

Bruker
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei har bare varme på fører siden av bilen å bare litt varme på passasjer siden. Har sjekket spijell motor å de går som de skal. Alle vann slanger er varme å virker som at det er god sirkulasjon. Har løsnet både radio å hanskerom, så nu monteres det ikke før varmeproblemet er løst. Kan det være styreenhet eller kontrollpanel som ikke er helt i orden? Håper på gode råd da kjæringa begynner å bli lei av at bilen er kald.
 2. Da har jeg vert på verksted å tatt diagnose. Ikke feil på webasto men høyre spjeld motor hva treg. Er det vifte motstand som menes da eller?
 3. Den starter bare for en liten stund viss den starter. Funker ikke helt som den skal
 4. Har bestilt time på verksted blandt annet overhaling av webasto. Kommer jeg under 5000kr montro??
 5. Har forsket litt å funnet ut at det kommer varmluft på fører side å kald luft på passasjer side enda temperatur er stilt på det høyeste på begge sider.
 6. Ja jeg mener stå på tomgang. Merker at kupen blir gradvis kaldere under kjøring selvom motor temp er 90c.
 7. hei har en Passat 2,0 110hk 2009mod. Bilen blir varm viss den bakker 30-40min i minus 20c. Ser at det kommer røyk ut av webasto og snøen smelter under bilen. Har oppdaget at det ikke kommer luft til passasjerer i baksete. Da jeg startet å kjøre før bilen ble varm fikk jeg ikke varme i bilen. Motor ble 90c som vanlig, men når jeg skiftet innstillinger på varmen til å blåse opp mot vindu og ned mot fot så sank varmen 50%. Stoppet bil for å bakke å den ble varm. Når bilen er blitt varm å jeg starter å kjøre merker jeg at det blir litt kjøligere.