Gå til innhold
Bilforumet.no

Passatabil

Bruker
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Passatabil

  Passat 3C5 Varmeproblemer

  Spylte varmeregistret med vannslange som har varmt vann en god stund. Nå er varmen tilbake i bilen. Mest sannsynlig har varmeregistret vært tett på den siden som blåser til passasjer siden
 2. Passatabil

  Registerreim skifte passat 2009

  Ok takk for svar. får prøve igjen i dag. Har fått taki riktig timing verktøy.
 3. Passatabil

  Registerreim skifte passat 2009

  Hvis timingen ble feil på første forsøk er dette noe man kan rette opp med timing verktøy? Vet at det kunn ble brukt en låsepinne på den øverste til venstre. Men ble laget merker med tusj på øverste til venstre å den nederste. Høytrykk pumpen til høyre hva vist ikke så farlig med. Eller skulle denne også vært låst fast men trenger ikke være 100%. Vis høytrykkpumpen er 45-90 grader forandret fra utgangspunktet så har dette noen in virkning eller?
 4. Passatabil

  Registerreim skifte passat 2009

  Når det er sagt så måtte vi sveise en mutter fast i en av pinnboltene som skulle skiftes ut for å få den løs, da den ikke løsnet når han skulle være snar og skru ut pinnbolten med vannpumpetang. Minus polen på batteriet ble løsnet, før sveising. Kan dette ha noe med start problemet å gjøre? eller er det timingen som ikke er riktig? de 2 øverste kammene ble det ikke løsnet på de 3 sentrering skruene, har dette noe å si?
 5. Passatabil

  Registerreim skifte passat 2009

  Hei jeg og en kompis som er utdannet mekaniker, skiftet registerreima i dag på passat 2009 mod. 2.0 110hk. Den startet helt fint når jeg startet opp bilen å jeg kjørte 5 min og stoppet bilen, men da ville plutselig ikke bilen starte, måtte prøve å starte den mange ganger før den startet. Kjørte hjem til han kompisen å stoppet bilen. Bilen ville ikke starte, tok diagnose på bilen men ingen feil koder kom opp. Han blåste trykk luft i tanken å da startet den uten problemer. har kjørt en god del med bilen for å prøve å få luftet diesel, men den er vanskelig å starte. Har prøvd å trykke litt på gasspedal å da starter den etter noen forsøk med og uten gasspedal. Hva kan problemet være? motoren går helt fint når den først starter. Håper noen kan gi meg ett svar, da jeg skal tilbake til han i morgen.
 6. Passatabil

  Passat 3C5 Varmeproblemer

  Hei har bare varme på fører siden av bilen å bare litt varme på passasjer siden. Har sjekket spijell motor å de går som de skal. Alle vann slanger er varme å virker som at det er god sirkulasjon. Har løsnet både radio å hanskerom, så nu monteres det ikke før varmeproblemet er løst. Kan det være styreenhet eller kontrollpanel som ikke er helt i orden? Håper på gode råd da kjæringa begynner å bli lei av at bilen er kald.
 7. Passatabil

  Passat 2009 varmeproblemer

  Da har jeg vert på verksted å tatt diagnose. Ikke feil på webasto men høyre spjeld motor hva treg. Er det vifte motstand som menes da eller?
 8. Passatabil

  Passat 2009 varmeproblemer

  Den starter bare for en liten stund viss den starter. Funker ikke helt som den skal
 9. Passatabil

  Passat 2009 varmeproblemer

  Har bestilt time på verksted blandt annet overhaling av webasto. Kommer jeg under 5000kr montro??
 10. Passatabil

  Passat 2009 varmeproblemer

  Har forsket litt å funnet ut at det kommer varmluft på fører side å kald luft på passasjer side enda temperatur er stilt på det høyeste på begge sider.
 11. Passatabil

  Passat 2009 varmeproblemer

  Ja jeg mener stå på tomgang. Merker at kupen blir gradvis kaldere under kjøring selvom motor temp er 90c.
 12. Passatabil

  Passat 2009 varmeproblemer

  hei har en Passat 2,0 110hk 2009mod. Bilen blir varm viss den bakker 30-40min i minus 20c. Ser at det kommer røyk ut av webasto og snøen smelter under bilen. Har oppdaget at det ikke kommer luft til passasjerer i baksete. Da jeg startet å kjøre før bilen ble varm fikk jeg ikke varme i bilen. Motor ble 90c som vanlig, men når jeg skiftet innstillinger på varmen til å blåse opp mot vindu og ned mot fot så sank varmen 50%. Stoppet bil for å bakke å den ble varm. Når bilen er blitt varm å jeg starter å kjøre merker jeg at det blir litt kjøligere.
×