Gå til innhold
Bilforumet.no

BMWgutt86

Bruker
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Gode midler til en møkkete motor

  Skriver under på at parafin eller tilsvarende tynt petroleumsprodukt er fine saker!
 2. Lambo helt klart! Har selv kjørt Gallardo og det er søren meg helt orgasmisk lyd!
 3. LED bar Toyota

  Hehe, nei. Det er jeg ikke :) Men jeg er kunde der
 4. LED bar Toyota

  Fant dette bildet på facebook i går, det ser jo helt rått ut! Noen som har testet disse Rigid lyktene? Det er vel det råeste man får tak i? De linker også til produktet, som er en helt ny buet LED bar: http://www.ekstralys.no/products/rds-serien-rigid-industries-led2
 5. Nokya Arctic White og Yellow pærer. Erfaringer?

  Å sette 6000k xenon opp mot slike halogenpærer og kalle halogenpærene gule blir feil sammenligning. Halogenpærene som TKarlsen tester er helt klart oppskrytt, 6-7000k klarer man ikke å få fra halogenpærer, men de er likevel langt hvitere enn originale gule halogenpærer. Sett heller pærene opp mot originale halogenpærer, så blir det som nedenfor. Jeg har brukt disse og er veldig fornøyd: http://www.ekstralys.no/products/h1-xenonlook Se bare denne sammenligningen med 4300k pærer mot originale gule pærer, så ser man at det faktisk er effekt i sånne "hvite" pærer. Men hadde man satt samme pærer opp mot 6000k ville de sett gule ut. Samme får du om du tar xenon 4300k og setter opp mot 6000k xenon.
 6. EU kontroll - Rust bremserør

  Ja, bytt bremserørene. Hadde selv et "havari" der en BMW som var ganske nylig EU-godkjent. Bremserørene bak var, til tross for EU-godkjenningen, gjennomrustet og jeg mistet bremsene og bremsevesken sprutet. Var heldigvis rett ved et verksted og fikk trillet stille og rolig bort dit.
 7. mistet nærlysene

  Sjekk releet, de ligger oftest under panseret i en sort stor boks. Her vil du finne flere releer, og det bør stå i manualen hva de forskjelige releene brukes til.
 8. Tåkelys LED H3 Halogen?

  Gammel tråd, men en kompis av meg testet sånne H3 pærer og de nyeste modellene er rimelig bra. http://www.ekstralys.no/categories/h3
 9. Golf 5 1,9.TDI Plystrelyd turbo

  1.9 TDI fra VAG 2007 mod
 10. Golf 5 1,9.TDI Plystrelyd turbo

  Lurer på det samme. Høres ut som det er en utrykkningsbil bak meg. Og folk som sitter på meg kvekker til, for det høres ut som politiet kommer kjørende bak.
 11. Xenon-guide

  Jeg kjøper alt av lys fra http://www.ekstralys.no, er kjempefornøyd. Og det fungerer alltid, det garanterer de også. De har en fin kelvin guide, som også viser forskjellen direkte på bil: http://www.ekstralys.no/pages/kelvin
 12. Tesla Model S - Noen som har bestilt her?

  Skitt jeg er misunnelig. Vil også ha Tesla.. Hvordan er det med service på Tesla, må man til nærmeste Tesla verksted? Jeg tror mitt nærmeste er 2,5 timer unna. Tungvindt å kjøre bil 5 timer for å nulle ut en kode.
 13. Min nye golf 2.0 TDI!

  Fint med øyelokk! Ekstra hissig :)
 14. Styrestrøm til ekstralys, hvordan?

  Ganske enkelt. Kjøp denne: http://www.ekstralys.no/products/canm8-styrestrmgiver-styrestrom-til-rele
×