Gå til innhold
Bilforumet.no

GoCARGo

Bruker
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

GoCARGo vant dagen sist Mai 29 2017

GoCARGo hadde mest likt innhold!

Om GoCARGo

 • Rang
  Korporal

Nylige profilbesøk

174 profilvisninger
 1. Bremse som henger HJELP

  Hei Det beste er å lese av feilkoder i "53 - Parking Brake" for å komme videre.
 2. Bremse som henger HJELP

  Hei Hvor kjøpte du stempel og gummipakning til caliper'en? Har en passat 2009 modell. Har skiftet bremser foran og bak. Tror ikke du trenger VCDS for å justere bremseklosser til skiva, da dette gjøres automatisk. "Brake pad replacement is carried out with the electromechanical parking brake not applied. With the aid of vehicle diagnosis, testing and information system VAS 5051, the electro-mechanical parking brake is opened fully, whereby the thrust nut is moved back completely on the spindle. Resetting of the electromechanical parking brake is again carried out with vehicle diagnosis, testing and information system VAS 5051. The new position of the brake pads is matched automatically." http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_346.pdf side 31
 3. Tidligere i høst har jeg demontert fordelingskassa etter ulyd og oljelekkasje i kassa. Har kjøpt en brukt byttekasse(identisk delenr) som jeg holder på å montere. Hvordan bevege tennene på differentialen slik at de passer inn i tennene fra akslingen i fordelingskassa? Satte bil i gir og beveget venstre forhjul, men ingen bevegelse i differentialen. Er det flensen bak til mellomakselen som skal beveges?
 4. Passat 2009 mod - Oljelekkasje fra fordelingskassa

  Håper noen med kunnskap kan gi et svar på dette spørsmålet. Må subframe, den horisontale ramma/plata rett bak fordelingskassa og på undersiden av propshaft, fjernes for å få løs fordelingskassa på bilen? 2.0 TDI med orginalt partikkelfilter 6 trinns manuell girkasse 02Q Girkassa har kode: KNP Takk på forhånd.
 5. Passat 2009 mod - Oljelekkasje fra fordelingskassa

  Noen som kan avkrefte at bilen har en "breather pipe" tilkoplet fordelingskassa? Kan ikke se noe som ligner på "breather pipe".
 6. Passat 2009 mod - Oljelekkasje fra fordelingskassa

  Kan noen bistå med dokumentasjon for å åpne og demontere fordelingskassa?
 7. Passat 2009 mod - Oljelekkasje fra fordelingskassa

  Ut fra vedlagte oversiktsbeskrivelser over fordelingskassen 25. juli hvordan kommer man lettest til stub shaft i "10. Bevel gear with stub shaft" ?
 8. Passat 2009 mod - Oljelekkasje fra fordelingskassa

  Oppdatering Har trekt ut høyre flensaksel ca 1,75 cm, men nå sitter den fast. Skal jeg benytte verktøyet T10037 og trekke den ut, eller skal jeg begynne å forfølge andre steder i fordelingskassa hvor oljelekkasjen kan ligge, ut fra at det er påvist oljelekkasje fra fordelingskassa; oppe, midt-foran på fordelingskassa?
 9. Bytte fjærbenslager på Touran 2007. Fremgang?

  Når det gjelder beskrivelsen/fremgangsmåten for å skifte støtdemper så har et forslag til nytt punkt: Sett en jekk under hjullagerhuset. Jekken tar i mot hjullagerhuset når støtdemper slipper(unngår dermed at drivaksel løsner i låse-klips)( C-clip) Kontaktet verksted og fikk bekreftet at det er likegyldig hvilken ende av lenkearmen som tilkoples støtdemper foran(gjelder Passat 2009)
 10. Passat 2009 mod - Oljelekkasje fra fordelingskassa

  Kjørte en tur nå. Det lekker fortsatt fra fordelingskassa. Når jeg stoppet motoren og bare trillet bortover veien hørtes samme lyden som når motor er i gang og kjører vanlig på veien. Med VCDS og modul 22 "4 wheel drive" gis ingen feilmeldinger. Nå må det vel komme noen tips til videre feilsøking?
 11. Passat 2009 mod - Oljelekkasje fra fordelingskassa

  Fås det feilkoder for manuell girkasse i VCDS? I tilfelle hvilken modul, skal det feilsøkes i?
 12. Bytte fjærbenslager på Touran 2007. Fremgang?

  Hei Har fått installert drivaksel og er dermed ferdig med montering av støtdempere foran. Skal montere nye lenkearmer. Er det likegyldig hvilken ende på lenkearmen som koples til støtdemper?
 13. Passat 2009 mod - Oljelekkasje fra fordelingskassa

  Hei, har hatt bilen på verksted som har påvist oljelekkasje fra fordelingskassa oppe, midt-foran på fordelingskassa. Hører også en rumlende lyd når oljebeholder er full, lyden går over til mer klakke-lyd etter hvert som oljenivået synker. Verkstedet mener også lyden kommer fra fordelingskassa. Det er ingen oljelekkasje fra girkassa. Ut fra spesifikasjonene ligger differentialen i selve girkassa, slik at det er flensaksel som driver høyre forhjul og drev for mellomaksel, eller prop(eller) shaft som ligger i fordelingskassen, se vedlegg. Ingen metall-spon er å se i olja etter tømming, tyder på det ikke er noe mekanisk skade i fordelingskassa, men en eller flere pakninger som har gitt oljelekkasje. Ønsker forslag til hvordan feilsøke videre. Fordelingskasse.pdf
 14. Bytte fjærbenslager på Touran 2007. Fremgang?

  Kan fylle på med fett fra Biltema i drivknuten, eller må det være original fett fra VW?
 15. Bytte fjærbenslager på Touran 2007. Fremgang?

  Hei Noen gode forslag til hvordan få koplet drivaksel til drivknuten.
×