Gå til innhold
Bilforumet.no

Øggie

Bruker
 • Innholdsteller

  164
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  41

Øggie vant dagen sist Mai 18

Øggie hadde mest likt innhold!

Om Øggie

 • Rang
  Sersjant
 • Bursdag 09/08/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Bosted
  kongsberg

Nylige profilbesøk

677 profilvisninger
 1. Takk for det :) få på litt lakk snart også så det går ann å få satt sammen igjen bilen så hjelper det på :)
 2. Nye spal vifta gjorde underverker.
 3. Da er fanger på plass,litt skakk skjært så må skjære litt til for å rette opp.
 4. Yes den gjør det :) må skjære litt til i fangern så går den på ;)
 5. Fått litt nye parts. Fått laga nye fester til oljekjøler. Gjennstår litt kutting i fanger så passer den på bilen.
 6. Intercoolern er ferdig,da må jeg skjære litt på baksiden av fanger for at den skal passe på. Også må jeg finne en ny plass til oljekjølern.
 7. Da blei det ny radiator vifte,denne havner på framsiden av radiator da den kom for nære turbo på baksiden. Også blei det litt forandring i planene ang intercooler.
 8. Veit ikke hvor varmt det blir baki der, men den ene eksosrøren kom farlig nære bensin påfyllings røren av plastikk den andre delen av eksosen kom ganske nære uttaket til bensinpumpa å der er det plastikk slange, så i steden for å ha på bandasje bare der så blei det på alt. Er vel kanskje ikke mest gunstig men sånn blei det nå.
 9. Da var jaggu eksosen ferdig.
 10. Takker! Jeg tenkte først at jeg skulle ha svart matt,men så hadde jeg litt 2K klarlakk på lur så da blei det noen strøk med det også. husker ikke ifarta hvem merke det var.
 11. Gjort litt mere på fangern/diffusern neste step er å få pussa ned bakfangern å få litt lakk på den.
 12. Prøve montert eksos og fanger. Eksos er nesten så å si ferdig,trenger litt justering på bakpottene siden de ikke står helt likt. Så gjennstår det å få sveisa det sammen. Venter fortsatt på deler til bakfanger,men det kommer nok ikke før på nyåret engang.
 13. Fått ferdig splitter på fram fanger'n.
 14. Jepp,har å pusle med jeg ;) Viftene skal kobles opp mot dataspruten,men har ikke kommet så langt ennå. Har bare koblet de direkte til batteri foreløpig, men nå er det vel ikke akkurat noe kvalitets vifter jeg har, de er slanke å fine siden det er så trangt om plassen. Skulle nok hatt no med noe mere gves i ja! De jeg har er på 80watt hvis jeg ikke husker feil. Så hvis noen har noe tips om noen bra vifter som ikke bygger alfor mye så tas det i mot med takk :)
 15. Ja ting har tatt tid. Takk for det :) Ikke kjørt mye,bilen går magert så den må mappes. Er også diverse feil som må utbedres,bilen går varm på tomgang så spørs om jeg ikke må ha noe kraftigere radiatorvifter,skal prøve å bytte thermostat å se om det hjelper. Bremsene er ikke på stell heller,de virker men har bilen stått en stund må jeg pumpe opp trykk på pedalen for at de skal virke skikklig igjen,spørs om det ikke er en lekksaje en plass ellers er det noe annet som er feil.
×