Gå til innhold
Bilforumet.no

Øggie

Bruker
 • Innholdsteller

  150
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

Øggie vant dagen sist November 8

Øggie hadde mest likt innhold!

Om Øggie

 • Rang
  Sersjant
 • Bursdag 09/08/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Bosted
  kongsberg

Nylige profilbesøk

236 profilvisninger
 1. Ja ting har tatt tid. Takk for det :) Ikke kjørt mye,bilen går magert så den må mappes. Er også diverse feil som må utbedres,bilen går varm på tomgang så spørs om jeg ikke må ha noe kraftigere radiatorvifter,skal prøve å bytte thermostat å se om det hjelper. Bremsene er ikke på stell heller,de virker men har bilen stått en stund må jeg pumpe opp trykk på pedalen for at de skal virke skikklig igjen,spørs om det ikke er en lekksaje en plass ellers er det noe annet som er feil.
 2. Takk takk :) Målet er å prøve å få den ferdig til sommer'n :)
 3. Ett par bilder ifra i sommer.
 4. Har ikke skjedd så altfor mye den siste tiden. Driver å pusler litt med ett eksos og bakfanger prosjekt. Venter på litt diverse deler for å komme noe videre.
 5. Aha får prøve å krympe bildene litt da :)
 6. Bilde størrelsen jeg prøver å laste opp er "20170923_154609.jpg 3.2 mb · Opplastning mislyktes" og Maks totalstørrelse 97.66MB hmm
 7. Jeg sliter med å få lastet opp bilder, noen som veit hva problemet kan være? Får denne melding -----> Det oppsto et problem med å behandle den opplastede filen -200.
 8. Ikke skjedd så mye. Har oppgradert bensinslagene med AN6 koblinger og nytt filter.
 9. Runde 2 med lufting av bremser,det hjalp fælt men ikke 100% ennå. Nestegang skal det luftes 2 hjul av gangen så da bør det bli bra.
 10. Hadde vært moro det,men rekker dessverre ikke det.. Så mye som skjer for tida, flytting og div. Lakkering av bilen blir mest sannsynlig utsatt til neste år. Da har jeg god tid til å fikse div små plukk og få bilen 100% ferdig før lakk.
 11. Fikk tatt første prøvetur i går ,men bremsene var ikke helt bra. Det er luft i systemet så bremsene trenger en ny runde med lufting.
 12. Fått lufta bremsene i dag,da gjennstår det å prøvekjøre en tur da å se om bremsene blei på stell. Men får nesten vente til det blir opphold og trørt før det skjer.
 13. Brudd i ledningsnett til motor,heldigvis finni feilen der og fått skikk på det igjen.
 14. Hehe ja kan vel si det sånn,har ikke fått gjort ett slag i garasjen ennå. Har hatt problemer med cosworth'n så det har vært første pri å få orden på den. Lakkering av bil må jeg nesten utsette litt,å få skikk på bremsene er det neste på planen så evt en prøvetur ;)
 15. Det begynner å hjelpe på nå, men har ikke fått gjort no særlig i garasjen ennå. Tenkre jeg skulle prøve å få tatt meg en tur i løpet av helga å se om jeg fikk gjort litt ;).
×