Gå til innhold
Bilforumet.no

Øggie

Bruker
 • Innholdsteller

  154
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  35

Øggie vant dagen sist Desember 30 2017

Øggie hadde mest likt innhold!

Om Øggie

 • Rang
  Sersjant
 • Bursdag 09/08/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Bosted
  kongsberg

Nylige profilbesøk

354 profilvisninger
 1. Gjort litt mere på fangern/diffusern neste step er å få pussa ned bakfangern å få litt lakk på den.
 2. Prøve montert eksos og fanger. Eksos er nesten så å si ferdig,trenger litt justering på bakpottene siden de ikke står helt likt. Så gjennstår det å få sveisa det sammen. Venter fortsatt på deler til bakfanger,men det kommer nok ikke før på nyåret engang.
 3. Fått ferdig splitter på fram fanger'n.
 4. Jepp,har å pusle med jeg ;) Viftene skal kobles opp mot dataspruten,men har ikke kommet så langt ennå. Har bare koblet de direkte til batteri foreløpig, men nå er det vel ikke akkurat noe kvalitets vifter jeg har, de er slanke å fine siden det er så trangt om plassen. Skulle nok hatt no med noe mere gves i ja! De jeg har er på 80watt hvis jeg ikke husker feil. Så hvis noen har noe tips om noen bra vifter som ikke bygger alfor mye så tas det i mot med takk :)
 5. Ja ting har tatt tid. Takk for det :) Ikke kjørt mye,bilen går magert så den må mappes. Er også diverse feil som må utbedres,bilen går varm på tomgang så spørs om jeg ikke må ha noe kraftigere radiatorvifter,skal prøve å bytte thermostat å se om det hjelper. Bremsene er ikke på stell heller,de virker men har bilen stått en stund må jeg pumpe opp trykk på pedalen for at de skal virke skikklig igjen,spørs om det ikke er en lekksaje en plass ellers er det noe annet som er feil.
 6. Takk takk :) Målet er å prøve å få den ferdig til sommer'n :)
 7. Ett par bilder ifra i sommer.
 8. Har ikke skjedd så altfor mye den siste tiden. Driver å pusler litt med ett eksos og bakfanger prosjekt. Venter på litt diverse deler for å komme noe videre.
 9. Aha får prøve å krympe bildene litt da :)
 10. Bilde størrelsen jeg prøver å laste opp er "20170923_154609.jpg 3.2 mb · Opplastning mislyktes" og Maks totalstørrelse 97.66MB hmm
 11. Jeg sliter med å få lastet opp bilder, noen som veit hva problemet kan være? Får denne melding -----> Det oppsto et problem med å behandle den opplastede filen -200.
 12. Ikke skjedd så mye. Har oppgradert bensinslagene med AN6 koblinger og nytt filter.
 13. Runde 2 med lufting av bremser,det hjalp fælt men ikke 100% ennå. Nestegang skal det luftes 2 hjul av gangen så da bør det bli bra.
 14. Hadde vært moro det,men rekker dessverre ikke det.. Så mye som skjer for tida, flytting og div. Lakkering av bilen blir mest sannsynlig utsatt til neste år. Da har jeg god tid til å fikse div små plukk og få bilen 100% ferdig før lakk.
 15. Fikk tatt første prøvetur i går ,men bremsene var ikke helt bra. Det er luft i systemet så bremsene trenger en ny runde med lufting.
×