Gå til innhold
Bilforumet.no

_waldemar

Bruker
 • Innholdsteller

  160
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

_waldemar vant dagen sist November 5 2017

_waldemar hadde mest likt innhold!

Om _waldemar

 • Rang
  Registrert bruker
 • Bursdag 05/29/1972

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Bosted
  Stavanger
 1. _waldemar

  Octavia motor dør når den står stille

  Søk litt på Ali etc.
 2. _waldemar

  Octavia motor dør når den står stille

  Ta en diagnose, begynn alltid der alt annet blir gjettelek og kostbart å skifte deler som en tror det kan være. du kan få mye svar på billige diagnoseapparatet til noen hundrelapper hjem i postkassen. alle burde hatt det liggende i hanskerommet
 3. _waldemar

  Dårlig drag i passat

  Og du får opp samme feilmelding etter dette og ?
 4. _waldemar

  Dårlig drag i passat

  Her er en god link som viser hvordan det virker
 5. _waldemar

  Dårlig drag i passat

  Få en til å starte bilen samtidig så du følger med på wastegate, synker den ikke helt inn kan den være dårlig og ikke holder vakum eller slanger er dårlige og utette. men som sagt kan det også være treghet inni turbo som gjør at staget ikke beveger seg,ta isåfall av staget fra turbo og se om det da glir helt inn ved start.
 6. _waldemar

  Dårlig drag i passat

  En ting er at den beveger seg,men beveger den seg nok? Den skal gli helt inn når du starter. Kan også være sot som har bygget seg opp inni turbo som gjør at staget ikke beveger seg fritt.
 7. _waldemar

  Dårlig drag i passat

  Rask søk på nettet sier dette. EOBD II Error Code: P1556Fault Location:Turbocharger (TC) pressure - control limit not reachedPossible Cause:Turbocharger (TC) wastegate regulating valve.Intake leak.Turbocharger (TC) defective. Har du sjekket om wastegate beveger seg slik den skal?
 8. _waldemar

  Direction indicator faulty feilmelding

  Dette er en kjent feilmelding,letet litt rundt selv da jeg fikk det samme,det du skal gjøre er å ta av kontakten på baklyktene og spraye de med litt wd40..... enklere blir det ikke er rett og slett dårlig kontakt i lyktene
 9. _waldemar

  Lugger på styringen ved sving

  Viste seg at tannstangen hadde begynt å lekke litt og at dette var årsaken.ny/nyrenovert er bestilt men ikke fra Peugeotforhandleren som driver «landeveisrøveri» får heller ta forstillingskontrollen der etterpå.
 10. _waldemar

  Dårlig kunderådgivning hos Toyota

  Trist historie,men er da en 16-år gammel bil så spørst om oljeskift hadde forlenget det noe særlig. oljeskift kunne kanskje utsatt problemet/kanskje ikke. men kan ikke forvente evighetsgaranti heller på ett oljeskift på så gammel bil. Men enig at du burde blitt gjort oppmerksom på eventuelt skifte av olje når det ble montert hengerfeste og at den da ble brukt på annen måte. Noen opplever jo også havari etter flushing av girkasser
 11. _waldemar

  Lugger på styringen ved sving

  Har på de siste turene med bilen merket litt lugging/hakkeing på sving spesielt mot venstre.denne bilen har elektrisk sevopumpe og nivået på olje er fint,heller ingen lekkasjer under. er det tannstanga som synger på sitt siste eller er det andre ting jeg bør sjekke?
 12. _waldemar

  Peugeot 406 kald ved kjøring, varm på tomgang

  75 grader er jo for lavt ja,men når den går opp mot 110 så slår vel elektrisk vifte inn? kan jo også være noe feil på måleren inni bilen/giver ta en diagnose
 13. _waldemar

  Registerreim skifte passat 2009

  Veiv og kam skal låses,de tre skruene på kam skal løsnes og reima strammes så skal de 3 skruene strammes. ikke noe problem å få det 100% i ettertid med rett verktøy.
 14. _waldemar

  Registerreim skifte passat 2009

  Om alt var OK før regreim ble byttet men tuller først etter vil jeg med stor sannsynlighet tippe at det er feil timing. finnes svært enkle og rimelige verktøy for dette som absolutt bør benyttes.
 15. _waldemar

  Håndbrekk

  Visst du har calipere som stemplene skal skrues helt tilbake så pleier vel normal fremgangsmåte være å ikke røre håndbrekket før du har pumpet stemplene helt ut med fotbremsen, ellers så må du gå over alle kablene,men rart om ikke aut verksted fant feilen da.
×