Gå til innhold
Bilforumet.no

beear

Bruker
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om beear

 • Rang
  Registrert bruker
 • Bursdag 05/26/1989

Contact Methods

 • Bosted
  Hedmark
 1. Selger unna bilstereo annlegg og forsterker. Siden man ikke har plass eller interesse av det lengre!. Mye bra utstyr, send gjerne PM eller mail. Legger ved link på annonse:) https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=110229933&fks=110229933 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=109316829&fks=109316829
 2. beear

  Selges: Felger Viper 16 4*100

  185/55/16. Innpress og boltsirkel info blir lagt ut i morgen:)
 3. Selger unna golf 3 variant deler som jeg har liggende igjen etter min forrige bil. Takstativ-200kr Grill som er lakkert svartmatt-100kr Bagasjetrekk-100kr, 2 stk inneskjermer - 200r, Gti frontleppe - 150 kr. Har en del lister og diverse. Har 1 stk ny mekanisk clutchwire - 300. Bakfanger - 300 kr. Framfanger - 300. 2 stk hella lykter foran, som det ene glasset må byttes ut på - 400. Send en pm om du er interissert i noe.
 4. 16 tom viper felger selges. Dekkene bør byttes snart. 800,-
 5. Hengerfeste til Golf 3 selges, har tidligere sitti på en Golf 3 variant 1996. Hengerfeste er rustbehandlet og det følger med nytt kabel uttak til lys. 650,-
 6. beear

  Servoreim?

  Motor kode er: AGG :)
 7. beear

  Servoreim?

  Har en Golf 3 stv 1996 2 liter som servoreima hoppa av på i dag Er det farlig el kan det skade noe med og kjøre uten servoreima?, eller vil det bare gå tungt på rattet? Noen som vet hva man løsner på når man skifter reima? :)
 8. beear

  Clutch vaier spørsmål!

  Nei altså den var akkurat for kort, så ble akkurat for trangt!. Men skal prøve på forslag b imorgen..hehe :lol:
 9. beear

  Clutch vaier spørsmål!

  Takk for svar!:) Bare veldig vankelig og få på det metal klipset på enden ;S
 10. beear

  Clutch vaier spørsmål!

  Hei! Har en Golf 3 variant, 1996 modell, 2 liter. Skulle i dag starte bilen og kjøre, presser da inn clutchen og da hopper rett og slett vaieren av det feste som sitter i motor rommet et stag man kan dra opp og ned aner ikke hva navet på delen er.Aner ikke hvorfor den gjorde det men skulle ha ordnet dette kjapt igjen. Hvordan fester jeg denne igjen? uten og ødelegge noe :wonder: håper på kjapt svar!
 11. beear

  Bilstereo prosjekt Golf 3 variant! :)

  okei! :) Tror jeg kommer til og reise innom en bilstereo butikk så kan dem få se over og stille inn for meg skikkelig! Kan ta nevne at jeg har denne cd spillern: http://bilstereosenteret.no/product_info.php?cPath=66&products_id=1576 Er så mye rart som kan stilles på denne så, khz ditt og datt;p Kommer gjerne med mer tips hvis noen har, får og få det til og låte bedre :)
 12. beear

  Bilstereo prosjekt Golf 3 variant! :)

  kobla opp bassern som i linken og brokobla den i forsterken, skrudde samtidig gain på halv, og lavpass 80 hz men mener det er alt for lite bass når den liksom skal gi 940 watt rms nå ;S
 13. beear

  Bilstereo prosjekt Golf 3 variant! :)

  Nei var bare en ledning ifra 1 spole på vær side av subwoofer, så to spoler som ikke var til koblet om du skjønner meg :), men kobler etter det skjemaet som jeg ga link til litt opp på siden i morgen :). men kan jeg bruke multimetere og måle det på høyttaler inngangene hvor mye ohm jeg har for og være sikker? Eller så koblet jeg opp frontsettet i dag, etter noen dager med kjei dempematte legging! ble fin lyd med dempemattene må jeg si! :D Men så kommer dette med innstillinger da hvordan man skal stille for få knall lyd. Bak på forsterkern er det slik høypass filter man kan stille ifra 50-500 hz hvor mye stiller jeg på det? og sensetiv ( gain )? Er det mye mer på cd spillern man trenger og stille på da etter man har justert på forsterkern? :) Takker for svar! ;)
 14. beear

  Bilstereo prosjekt Golf 3 variant! :)

  mulig jeg roter litt nå..hehe :p kan jeg kjøre bassern i 1x 1500 Watt RMS brokoblet @ 2 Ohm, eller vil jeg ta livet av subwoofer ganske fort? og forsterker evt. Prøvde og koble på bassern i helga får og teste om det kom lyd i heletatt, da med ledning som var koblet orginalt i basskassa, altså 1 ledning ifra hvert spole som jeg brokoble inn på forsterkern. Men forsterkern ble ganske varm, mulig at det er normalt, spilte ikke akkurat høyt heller :p
 15. beear

  Bilstereo prosjekt Golf 3 variant! :)

  okei! Får tenkte og kjøre den i 1x 940 Watt RMS brokoblet @ 4 Ohm, noe jeg vil tro holder til subben :p Hvordan kobler jeg det da? :)
×