Gå til innhold
Bilforumet.no

opel astra

Bruker
 • Innholdsteller

  1,686
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

opel astra vant dagen sist Januar 7

opel astra hadde mest likt innhold!

Om opel astra

 • Rang
  Registrert bruker
 • Bursdag April 1

core_pfieldgroups_99

 • Interesser
  auto auli service
 • Modell (eks S4)
  3b
 • Biltype (eks Audi)
  passat
 • Årsmodell (eks 1995)
  2002
 • Motor (eks 1.6)
  90-140+200
 • Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)
  simons sport

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Bosted
  oslo

Nylige profilbesøk

1,790 profilvisninger
 1. Motor lampe virker ikke

  Da er det noe tull med ecu. Sjekk om bilen har blitt manipulert, heilt sikker blitt programmert bort med evt chip eller noe.
 2. Glødeplugg modul/rele

  Det er vel Rb6 som skal stå der.
 3. Motor lampe virker ikke

  Ta av en føler kontakt på motoren en som har med motorstyring å gjøre. Enten på på blokka eller noe. Du har en stor vri kontakt på baksiden av motoren mot torpedoveggen. Du ser den lett prøv å ta av denne.
 4. Motor lampe virker ikke

  Er derfor jeg lurer på om det er blitt programmert bort eller tuklet med så den ikke får signal. Du får ikke opp noe på kanal 17 eller på 01 når du er inne på den. Den lyser heller ikke når du tar instrument sjekk heller..
 5. Motor lampe virker ikke

  Framme i på motsatt side av battert. altså på fører siden. Du må ta av pakningen og plastdekselet som dekker kassa. der batteriet er på bilen Når du har tatt av den så ser du en liten grå boks med en svart kabel på.
 6. Motor lampe virker ikke

  Kan være ledningsbrudd en plass til ecu eller opp til displayet. Eller brudd i ecu Når du skrur på tenningen på bilen så sjekk kabler om den får strøm når du setter på. Om det er ingen som har klart å programmere den bort da.
 7. Motor lampe virker ikke

  Er bilen chippet.?
 8. Demontere midtkonsoll Touran

  Her ser du hvordan....?
 9. Panoramatak Tiguan

  Altså det går strøm heilt fram og ikke til bryteren. Da er det der feilen/bruddet ligger en plass. Du må holde bryteren inne når du måler strøm inn til den. Og du har sjekket all strøm..Fra motor til motor og videre nedover..?
 10. Panoramatak Tiguan

  Ta en diagnose på bilen så ser du hvor feilen ligger. Antageligvis så er det en lednigsbrudd en plass, eller så har modulen tatt kvelden. Kan være bryteren også lell om det er lys på den. Men feilen ligger nok en annen plass på bilen.
 11. 2001 passat drar ujevnt når den er kald

  Ta en diagnose på bilen så vil du få et svar på hva mulig problemet er. Dårlige glødeplugger. Kan være ei dyse som er slitt. Luftfilter lmm Dårlig olje og oljefilter. Nei den vakuumslangen er kun til bremsene . Men sjekk resten av slanger også mulig flere er dårlig noe som ikke er uvanlig.
 12. Kjøpes: Drivaksel Toyota Celica

  https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=drive+shaft+toyota+celica&_sacat=0 https://drivlinje.no/drivaksel-toyota-celica-carina-corolla-uten-abs.html
 13. Glødeplugg modul/rele

  Og dette skal vel stå under tråden VW.. Det er over pedalene dine altså bak sikringsskapet. Du kan nok bytte over, skal være det samme rele i begge dem bilene. Det står om du på dem også.
 14. Passat 2007. Bil stopper og vil ikke starte.

  Du kan vel kopiere den gamle og legge inn den på nytt.
 15. Sidespipes

  Det skal være en minimumsavstand på 35 cm fra eksostussen til nærmeste vindu. Så lenge kommer bak bakhjulet skal det gå. Er vel det som er normalt på bilene. og det er vel fra vindu som kan åpnes. Du kan også dra og få dette godkjent hos staten veivesen. Eller last ned skjema og fyll inn hva du skal gjøre med bilen å sende dette inn.
×