Gå til innhold
Bilforumet.no

opel astra

Bruker
 • Innholdsteller

  1,773
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

opel astra vant dagen sist Februar 3

opel astra hadde mest likt innhold!

Om opel astra

 • Rang
  Registrert bruker
 • Bursdag April 1

core_pfieldgroups_99

 • Interesser
  auto auli service
 • Modell (eks S4)
  3b
 • Biltype (eks Audi)
  passat
 • Årsmodell (eks 1995)
  2002
 • Motor (eks 1.6)
  90-140+200
 • Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)
  simons sport

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Bosted
  oslo

Nylige profilbesøk

2,310 profilvisninger
 1. Touareg R5 2005 OBD og servicemanual

  Du bruker dem foran legger klosser bakk så er det vare å heve den. legg under en totomfire om du vil ha den litt høyere. Er bare Ross tech som fungere med koding, ikke kjøp pirat. feilkodeleser kan du bruke av alle slag. til å lese slette feil.
 2. Motor mister kraft etterhvert

  Ta en diagnose se hva slags feil som kommer opp. Antageligvis så er N75 eller lekkasje vakuum eller dårlig aktuator turbo. Eller så er det at turboen.
 3. Touareg R5 2005 OBD og servicemanual

  Da er det ross tech. du skal ha. https://www.obd2.no/butikk/diagnose Servicemanual er vel andre gangen du spør om. Får du på e bey eller møller.
 4. Utladd batteri

  Ta en diagnose så ser du hvor feilen ligger. Kan være dørlåsen actuatoern som dårlig. Eller dårlig kontakt.
 5. Touareg 2005 R5

  Manual og service manual altså service hefte det får du med møller. Eier historikk får du med ringe til eller gå til SVV.
 6. Startproblemer

  Reg bytte skal byttes etter 5 år kan gå etter km 120 km Ta en diagnose på bilen. Kan være fra dårlige plugger til lmm bensinfilter dårlig luftfilter.
 7. Touareg 2005 R5

  Setter den på jekkefestene. Eller så tar to en lang to tom fire legger på langs med klosser på. Da er den litt mer stabil og du får den litt høyere. Er det service boken du tenker på?
 8. Toppakning på 2007modell

  5000 kr er jo ikke så mye å stusse over da. Er jo nokså grei pris på bytte motor. Men når det gjelder å av salg av bilen. Så går det an på km på bilen, også bytte motor. Og hvordan ellers bilen er teknisk utsende rust å div. Og hvilken motor som står i den liten eller stor altså hvor mye hk den har. bensin eller diesel. 'Bilen selv ligger vel på verdi fra 50,000 og oppover. opp til 140,000kr ca
 9. Bremser, sigende pedal

  Mulig du har løst dette. Men har du hatt trykk på menst du har har kjekket for lekkasje på alle fire bremsene. Du har luftet alle fire bremsene. Startet du bak høyre side så venstre bak. Så foran etter på. Mulig luft i abs sentralen om du ikke har fått luftet alt. Mulig lekkasje fra sylinder, toppen på bremseholderen. Hør etter luft mens du pumper pedalen inn å ut. Mulig at ikke alle vakuum slanger sitter som dem skal.
 10. Toppakning på 2007modell

  Nå er vel dette litt drøyt da. Her har vel dem tenkt å tjene en go slant på deg. Hvorfor skulle det ikke være nok med å bytte pakningen. Om bilen ikke bruker vann eller har noen stygge ulyder under kjøring. Så er skal det være nok med bytte pakningen men greit å slippe toppen også under bytte av pakningen. Finn et verksted som kan gjøre dett billigs mulig hør med forskjellige om pris. Om motoren er heilt defekt så finner du en brukt motor å setter inn.
 11. Manglende Turbotrykk

  Olja vil bli brent opp etter en del kjøring. Så at potta er tett trur jeg ikke blir veldig varmt der, det skal ha blitt brent opp etter lenger tur. Lukter det noe olje når du presser bilen. Enten i bratt bakke rett etter på.? Om det har blitt rengjort av alle rør så skal det ha blitt fjernet det som er av spon eller deler fra turboen. Men at innsuget er tett er jo en mulighet eller at EGR ikke fungerer som den skal og tetter seg å står fast. Ble det bare innmaten av turboen byttet eller ble det byttet komplett ny turbo? Er skrangle lyden som du sier kommer det fra kat rett etter turboen. Eller bakpotten . Men Når du kjører og bilen går i nød hjelper det å skru av på tenningen så blir den bra igjen?
 12. Opel Kadett B Driftebil

  Funker bra det er mange som har bygget om disse bilene. her er jo en som har stått på lit https://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=288464&p=1
 13. saab 9-3 starter ikke kjinner ikke i det hele tatt

  Da kan det være der en plass som feilen ligger. Om ikke pumpen går så vil ikke bilen få drivstoff og heller ikke starte. Prøv å tvangskjøre den se om den fungerer. Mulig den er defekt, sikringen har røke eller ledningsbrudd.
 14. Vr6 kjede bytte. Dobbel eller enkel kjede?

  På AAA så er det vel ikke dobbelt.
 15. Langsomme vinduviskere

  Det får du på skruvat eller på ebay huggeren. Den sitter oppunder pedalene du må løsne plata som sitter der så kommer du lett til.
×