Gå til innhold
Bilforumet.no

Jesper1201

Super Moderator
 • Innholdsteller

  6,409
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  230

Jesper1201 vant dagen sist Mars 17

Jesper1201 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Jesper1201

 • Rang
  Super Moderator
 • Bursdag Februar 20

core_pfieldgroups_99

 • Interesser
  Bil, motor og elektronikk
 • Modell (eks S4)
  A4
 • Biltype (eks Audi)
  Audi
 • Årsmodell (eks 1995)
  2014
 • Yrke eller sivil status
  Bil-, industri og anleggsmaskin mekaniker
 • Motor (eks 1.6)
  2.0TDI
 • Fylke
  Østfold

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Østfold

Contact Methods

 • Bosted
  Fredrikstad

Nylige profilbesøk

2,223 profilvisninger
 1. Motobytte

  Om det er lettest å ta opp eller ned avhenger av utstyret du har tilgjengelig. Når det er motorbytte på tverrstilt pleier jeg å ta den ned. Fjerner travers hvis det må til, eller løsner den og skyver den bakover hvis det holder, lar den da bare henger i fjærben. Bygger opp med en pall eller tre og senker bil ned så motor og girkasse legger seg på pall, løsner motorfester og heiser bil opp, deler motor og girkasse når det er ute av bil. På rettstilt så er det enklest å heise den ut med en elefant, lar da girkasse stå igjen i bil.
 2. Drivaksling

  Trenger ikke tappe girolja. Kan hende det renner ut en liten skvett, men lite trolig.
 3. Tungstartet 2,2 diesel Corolla Verso

  Du har testet de ja, men det betyr ikke at de faktisk gløder. Selv et nytt relé betyr heller ikke at de gløder. Sjekk at det faktisk kommer spenning fram til glødepluggene. Gjør det ikke det må du sjekke om relé får styrespenning.
 4. Manglende Turbotrykk

  Hvis du har en vacuumlekkasje må du fikse det, før du gjør noe som helst annet. Tom. en liten lekkasje er for mye, systemet er fintfølende.
 5. Sentrallås åpner ikke

  Kontrollys på nøkkel skal blinke når du trykker på en av knappene, selv om bilen er utenfor rekkevidde. Blinker den ikke under heletatt, verken på lås opp eller lås igjen? Prøvd å bytte batterier i nøkkelen og synkronisere den på nytt?
 6. Tungstartet med motorvarmer

  Prøv 2-3t, bør nok utgjøre en forskjell :-)
 7. Sentrallås åpner ikke

  Har du en annen nøkkel du kan prøve? Blinker det i kontrollampa på nøkkel når du trykker på «lås opp»?
 8. Tungstartet med motorvarmer

  Hvilken type motorvarmer er det snakk om? Webasto eller Defa? Hvis det er Webasto, hvor lenge går den før du forsøker å starte? Hvis det er Defa, hvor lenge står den på før du forsøker å starte? Hvis motorvarmer står på «litt» er det nok til å varme opp kjølevæska, men ikke motorblokka, noe som resulterer i kort/ingen glødeing grunnet varm kjølevæske, siden motorblokk ikke er blitt varm vil motor ha behov for gløding.
 9. Hei. Er det mulig å få en diagnose sjekk på min Golf 5 2005 mod? Sentrallås åpner ikke med fjernkontroll, men derimot låser med fjernkontroll? OBS-har fått byttet ny låsekasse på førerdør! Bor i Fredrikstad, Bydalen, men kan kjøre hjem til deg også?

  1. Fredrikstadmann

   Fredrikstadmann

   Hei. Fikk prøve hovednøkkel og reservenøkkel, det lyser ikke kontrollys verken hos den ene eller den andre nøkkelen. Jeg kan åpne derimot alle dører med nøkkel, bare ikke med fjernkontroll!

 10. Manglende Turbotrykk

  P1556 betyr at aktuelt ladetrykk underskrider spesifisert ladetrykk. Det første du må kontrollere er at MAP viser atmosfærisk trykk med tenning på (KOEO - Key On, Engine Off) Gå inn på måleblokk 10 under motorstyring og sjekk at MAP viser ca. det samme som atmosfærisk trykk, 950-1050mbar er innafor. Er det iorden kan du utelukke MAP, foreløpig. Nå må du finne ut av hvorfor du når negativt ladetrykk, det du skal kontrollere nå (noe du har gjort er at du får vacuum ned på vacuumklokke på turbo) er om N75 virker. Siden den virker, og du fortsatt får negativt ladetrykk må du sjekke hele innsugssiden, fra turbo til innsugsmanifold for lekkasjer. Den letteste måten å gjøre det er å bruke røykmaskin eller bare belaste motor hardt og lytte etter trykklekkasjer. Hvis det ikke er noen lekkasje er det nødt til å være feil justering på VTG armen eller at noe sitter inne i turbo.
 11. lys i dør virker ikke

  Sluttet alle å fungere samtidig? (eller har du akkurat kjøpt bilen?) Det er ekstrautstyr å ha lys der, så fult mulig det ikke sitter pære der.
 12. Hvilken bil er dette?

  Ikke umulig at det er ifra en Skoda Superb.
 13. Svinghjul skifte og DSG

  Ja, syns å huske at det er det. Har dog ikke pc’n med de dataene foran meg så kan ikke bekrefte det.
 14. Automatkasse? Isåfall kan det høres ut som en oljekjøler slipper igjennom kjølevæske. Minker kjølevæskenivå?
 15. Navigasjon

  Ergo, bilen din har navigasjon. Lenge siden jeg har hatt Audi med MMI 3G nå så hukommelsen er litt rusten, men jeg tror du må ha navigasjons CD’n i spilleren for at du skal få opp noe mer enn hva du får idag. Forsøk med det først.
×