Gå til innhold
Bilforumet.no

opelduude

Bruker
 • Innholdsteller

  4,601
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  35

opelduude vant dagen sist Januar 18

opelduude hadde mest likt innhold!

Om opelduude

 • Rang
  Registrert bruker
 • Bursdag 05/27/1992

core_pfieldgroups_99

 • Interesser
  Bil, pc, venner, skru bil
 • Modell (eks S4)
  Omega
 • Biltype (eks Audi)
  Opel
 • Årsmodell (eks 1995)
  1998
 • Yrke eller sivil status
  Bilmekaniker
 • Motor (eks 1.6)
  2.0 16v
 • Fylke
  Oppland

Contact Methods

 • Bosted
  Gjøvik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tok ut diseldysa for å gjøre den ren? Det er 4 stk. Commonrail dyser skal behandles med forsiktighet. I ekstreme tilfeller er det nok med et lite sandkorn så kan dysespissen være ødelagt. Du byttet høytrykkspumpa uten noen form for feilsøking. I såfall kan det være mange tusen kroner bortkasta. Det er normalt at det kommer store mengder diesel ut i fra røret mellom pumpa og railen nå du kjører den på starteren. Kan høres ut som det kan være ei defekt dyse på bilen din om den kun gikk på 3 sylindere. Hvis du da har klart å ødelegge enda en ved å demontere den og forsøke og rense den. Da vil du ikke få start på bilen fordi det ikke blir bygget opp nok trykk til at du får startet den Det beste å gjøre nå er nok og få koblet den til et diagnoseapparat for og se hvilke verdier som kommer opp også ta det derfra.
 2. opelduude

  Sliter bigtime

  Håper du har tatt en diganosetest på den også og ikke bare byttet delene etter elimineringsmetoden?
 3. opelduude

  09 Caddy som er treg.

  Er olja skiftet når den skal? Mener å huske at det er 60 000 km intervaller på det.
 4. opelduude

  Clutch bytte på en 2005 9-3

  Det første jeg tenker på er at et enkeltmassesvinghjul ikke bygger like langt ut som et dobbeltmassesvinghjul. Kan da hende som du sier selv at den inngående akslingen på girkassa da blir for kort slik at du bare får koblet halvveis ut.
 5. opelduude

  Register kjede eller reim

  Nei aner ikke intervallet. Ring eller stikk innom en merkeforhandler.
 6. opelduude

  Register kjede eller reim

  Den har nok reim. Er det et plastdeksel foran på motoren, så har du reim.
 7. opelduude

  Climatronic er helt død

  Sjekk sikringa aller først. Varierer fra bil til bil hvordan viftestyringa er koblet opp.
 8. opelduude

  Ekstralys

  Du må ha et ledningsnett til bil med canbus. Du har kun bixenon og ikke ei ekstra halogenpære som tennes sammen med fulltlyset?
 9. opelduude

  Easytronic girer/gasser hardt

  Høres ut som girkassa trenger ett oljeskift. Gjerne ordentlig flushing.
 10. Ta å ohm pluggkablene dine med et multimeter om du har. Verdiene skal være ca det samme på alle. Sjekk så du ikke har glemt igjen noen kontakter til for eksempel tempføler og gasspjeld o.l
 11. opelduude

  Turtallsproblem

  Da har du elektrisk gass-spjeld, så da er det store muligheter for at det er den som er synderen uten at jeg kan si det sikkert. Det letteste da er å få noen med ordentlig diagnoseutstyr til å se på verdiene på motoren når den går på tomgang.
 12. Har en Opel Vivaro som har fått basskasse og 4 nye høyttalere. Jeg har aldri brydd meg noe særlig om innstillinger av spiller og bass for det har stort sett hørt veldig bra ut med en gang. Denne gangen var jeg ikke så heldig. Har skrudd ned alt av bass i innstillingene på spilleren og prøve å justere på forsterkeren. Noen ganger er det veldig bra bass fra kassa mens andre ganger er det helt dødt også skurrer det bare i høyttalerne. Virker som det er mye bedre lyd når bilen kun står med tenninga på enn når den er i drift. https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/subwoofer-bass/focal-ibus20 Den sitter under passasjersetet. https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/montering-tilbehor/ground-zero-gzpk10xlc ledningssettet som bassen er koblet opp med. https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/hoyttalere/renegade-rx42 Høyttalerne som sitter oppi dashen ved frontruta https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/hoyttalere/pioneer-ts-a173ci Høyttalerne som sitter i dørene. https://bilradiospes.no/produkter/bestselgere/deh-x7800dab Spilleren Må jeg rett og slett bite i det sure eplet og legge opp nye ledninger til alt av høyttalere? Siden dette er en varebil, så regner jeg med at det er håpløst underdimensjonert?
 13. opelduude

  Støtdemper foran høyre - montering

  Drivaksel må nok løsnes og tas ut fra navet så du får brutt det lenger ned.
 14. opelduude

  Turtallsproblem

  Hva slags motor har du? Høres ut som den trenger en rens av gasspjeldet og tomgangsregulator
 15. opelduude

  Passat 3C ryker ved start. defekt tandempumpe?

  Da må det være lekkasje mellom dysene og forbrenningskammeret da regner jeg med. Ut med alle dysene og skift pakning på de. Det er da ikke lenger olje i dieselfilteret?
×