Gå til innhold
Bilforumet.no

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 07/21/2018 i alle områder

 1. 1 poeng
  Jesper1201

  Registerreim: Skal skiftes hvert 5 år.

  Tar det for gitt at det er 1.6D fra PSA det er snakk om. Ford og Volvo har også disse, og hvis jeg ikke husker feil har begge disse 200'000km + eller 10 år som intervall. Jeg ville fått reima kontrollert ved neste oljeskift/service og hvis den er i god stand hadde jeg kjørt til 2020 og skiftet den da.
 2. 1 poeng
  Jesper1201

  Registerreim: Skal skiftes hvert 5 år.

  Hvis fabrikaten ikke opplyser antall år pleier jeg på generell basis å anbefale 5 år, men i mange tilfeller går reimene betydelig lenger. Biler som går lite kan fint kjøres ihvertfall 8 år på reima, hvis ikke 10 uten problemer. Skiftet registerreim på en 8 år gammel bil idag, bilen var gått ca. 72'000km. Denne har anbefalt skifteintervall på 150'000km (uavhenging av år), den reima kunne gått 4-5 år til, garantert. Det som derimot er verre å spå levetid på er løpe- og spennrulle, disse kan vare bilens levetid, eller betydelig mindre. Vannpumper pleier heller ikke å holde i bilens levetid, hvor den på mange er drevet av registerreima. Derfor; er det anbefalt å ikke drøye alt for lenge med en registerreim, men hvis Citroën har 10 år og Peugeot har 5 år på identisk motor kan du trygt kjøre i 10 år (eller til maks kilometer)
 3. 1 poeng
  Turbo manifold ferdig :). Har begynt å lage downpipe :)
 4. 1 poeng
  Dessverre så har trafikken sunket mye, og Facebook har skylden. Alle gruppene gjør det enklere for folk å «spre sitt budskap». Man får fort mange svar og mye respons på Facebook, det er bare synd at 98% er svada og de 2% som faktisk er oppegående svar, drukner bort.
×