Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I går
 2. Hjullager (spesielt foran har jeg inntrykk av) ryker fort på disse årgangene. Men det er ingen veldig stor utgift. Styremekanismen på motoren til det variable innsuget kan gå i stå, men det finnes en enkel måte å fikse det på. DPF og EGR-ventil kan bli et problem, men det gjelder nok ikke bare 09 og 10. Har også hørt at noen har byttet clutch relativt tidlig. Og det er jo dyrt. Men ikke et veldig vanlig problem heller. Alt i alt et godt kjøp vil jeg si, i motsetning til samme generasjons bensinmotorer.
 3. bensintank og nøkking i bilen

  Er nokså umulig å stille en diagnose på din bil så lenge man ikke har mulighet til å feilsøke på den. Hadde det vært hull i tanken så ville du sett at det lekker ut, samt kjent bensinlukt (antar bensinmotor siden du ikke skriver noe om det). Fyll tanken helt full, noter kilometerstand, kjør til tanken er ca halv og fyll den opp igjen. Da vet du hvor mange liter du har brukt, samt hvor langt du har kjørt siden sist fylling, og resultatet angir om det er ille eller ei. Da har du en mer dokumentert problemstilling når du reiser til verkstedet, slik at de ikke kan si at alt er i orden. Hva som er galt er umulig å gjette, kan være så mangt.
 4. Siste uke
 5. Hei! Jeg har en Renault Laguna 2002 modell som er skiftet " forgasserspiel" den ble noe bedre. Bilen fortsatte å nøkke og Har vært inne en gang til og dem fant ingenting da. Etter reperasjonen syntes jeg bilen bruker mye drivstoff og sier det til verkstedet. Fyller på om fredagen og finner fort ut at jo den bruker for mye det renner som bare det. KAn det at det er hull i/rundt tanken forårsake at den fortsatte å fuske en gang i mellom? som bratte bakker
 6. Egr lekker

  Oki. Takk for svar:)
 7. Egr lekker

  Sjekk om lekkasje kommer fra selve EGR-ventilen eller fra vakuumslangen inn på ventilen. Om det kommer fra slangen så er det nok hull på denne et sted, og må byttes. Lekker det fra ventilen så fikses det ved å bytte ventil. Har også forekommet lekkasje gjennom valuumklokka på ventilen, er da hull på membranen innvendig og den må byttes. Altså, gjør rent og sjekk slange for hull, samt sjekk etter kort tid hvor det lekker fra.
 8. Assosiasjons-leken

  Volkswagen
 9. Assosiasjons-leken

  Bentley
 10. Egr lekker

  Hei har en passat 2004. Merket da jeg kjørte i dag så luktet det svidd olje. Egr svetter litt olje. Noe jeg kan gjøre ?
 11. Ekstralys

  Du må ha et ledningsnett til bil med canbus. Du har kun bixenon og ikke ei ekstra halogenpære som tennes sammen med fulltlyset?
 12. Ny videoportal motorsportfilmer.net

  Her er min film fra et meget bra Rally Hedemarken med Mads Østberg i en Fiesta WRC :)
 13. Toll ved innførsel av tilhenger

  Ta kontakt med Tollvesenet eller Skatteetaten, det er det tryggeste ;)
 14. Hei, jeg lurte på om det vAr noen her som vet om man skal betale moms, skatt eller andre avgifter ved import av tilhenger fra Storbritannia. Vi kjøpte en brukt (£270) for ca 6 måneder for campingutstyret vårt. Vi flytter nå til Norge og kjører med tilhenger for å få med oss mere hjem. Jeg har lest at det ikke skal være noe skatt på eiendeler man transporterer som del av et flyttelass, men jeg er usikker på om dette også gjelder tilhengeren? denne må jo fortolles for å senere kunne bli registrert og få norske skilter? Vi krysser grensa med ferje fra Hirtshals til Langesund. Setter pris på råd og tips!
 15. Hva betyr denne varsellampe?

  Jupp, høy hastighet og turtall ikke under 2000 omdr, helst 2500-3000.
 16. Hva betyr denne varsellampe?

  Hold høy hastighet neste gang lampen kommer opp, typ. motorvei eller landevei med 80 grense. Da går det fortere.
 17. Hva betyr denne varsellampe?

  Takker!! Kjørte rundt i nærmere 2 timer. Hadde gitt opp og var på vei heim da den plutselig forsvant. :) mulig at det var kaldt vær og ikkje hard nok belastning som gjorde at det tok så lang tid?
 18. Skiftet DMS på en B8 på jobb for noen mnd siden, syns å huske rep. kom på 32-33'000,- Ikke ligg i 6. Gir i 60km/t, det er det som tar livet av DMS. Lave turtall er døden for DMS.
 19. Nei, hengende bremser og slitt DMF har ingen sammenheng. Du bør få bilen til verksted og la de stille en diagnose, samt gi deg et prisoverslag på reparasjon. Med fordel sjekker du pris hos flere verksteder ;)
 20. Det har hendt 2 ganger at det har kommet røyk ut fra venstre fremhjul. Men har har og felgen vert veldig varm. Så at bremsen lå på. Så har byttet bremser, smurt stempel og byttet hjullager. Men det kan vell ikke ha en sammenheng med dette? Er ikke heeelt inne på sånne ting som dette:P Takker for svar!:D
 21. Ja, du kan ikke fortsette å kjøre med dette, i verste fall tar det fyr til slutt. DMF er dyrt, kommer fort over 10k bare for svinghjulet, i tillegg kostnad for jobben. Bytt utløserlager og lamell i samme slengen, når alt allerede er av, en råtipp er kr 25000-30000, men det kan sikkert andre tippe bedre enn meg.
 22. Det kan stemme, men da om jeg har i 6 gir i 60km/h typ. Så kan det det vibrere. Vet du hva det koster sånn ca på verskted å fikse det?:O Men det har vert en stund nå faktisk, farlig å kjøre med?
 23. Defekt DMF gir ofte en veldig svidd lukt, men så er det også veldig slitt. Rakling på tomgang eller belastet motor og lavt turtall en symptomer, enda mer når motor er varm.
 24. Ja, det er vell heller en bankelyd ja:D Men noen ganger så kommer ikke lyden på veldig lenge, dvs. 20 mil elns. Når jeg kjører så er det heller ingen ulyd som jeg hører, heller ingen vibrasjoner. Som jeg ville anta om det var noe med svinghjulet, som ville økt i takt med hastigheten?:p
 25. Enig med Jesper, det der er ikke tikkelyd. Kan også være særdeles alvorlig rådebank, men da skal det ikke komme og gå, så mest sannsynlig svinghjulet som Jesper sier.
 26. Hva betyr denne varsellampe?

  DPF regenereringsprosess er i gang, IKKE stopp motor, men kjør videre til lyset slukker. Jo mer motorlast under prosessen, jo bedre.
 27. Noen som kan hjelpe? Hva betyr dette??
 1. Last inn mer aktivitet
×