Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I går
 2. bardmaj

  VW Tiguan durelyd i stereo

  Har en VW Tiguan 09mod som jeg nylig har byttet hovedspiller. Alt ellers er originalt og ingen ekstra forsterker. Har feilsøkt og prøvd og finne ut av denne feilen men blir litt rådvill når jeg ikke finner noen koblingsskjemaer på nett. Så håper på noen har et svar Durelyden er der konstant når volum er over 0. altså på mute så er den borte. Er ikke dynamostøy. bare en konstant lav lavfrekvent durelyd når tenning er på eller motor går. Duringen er på en konstant db hele tiden. Øker verken ved volum eller motor turtall. Når tenning er av så er durelyden borte. Har koblet på amper meter på minus pol batteri og til chassi. fant ut av når jeg kobler ut F16 (belysning høyre side) i motorrom så forsvinner all during. Koblet i igjen for så og dra ut plugger for og finne kilden. Drar ut høyre baklys så blir duringen borte. Er ikke LED. Plugger inn igjen og drar ut kjørelys og bremselys av sokkelene. duringen er borte. Plugger dem i og duringen er der igjen. Byttet venstre lykt til høyre kun med den i. samme feil med during.. Ohmet og målt V på begge sider bak. Samme verdier. Har noen hvert borti lignende eller har noen gode råd??
 3. Jesper1201

  VW GOLF 2008 Multifunsjonsratt.

  Nesten garantert at det er sleperingen som har tatt kvelden. Koster noen kroner og må programmeres/kodes etter skift.
 4. Hei, Har byttet motor i en XL7. Jeg sliter med det samme feilkode. Bilen fungere helt fint. Til jeg gir fullgass. Da stopper bilen. Får da opp feilkoden P0230. Bilen starter fint igjen etter en stund(vrir på tenningen av/på flere gang før fødepumpen går igjen). Noen gang må jeg fjerne feilkoden før fødepumpen går. Turbo trykk viser max tykk på 215-220mpa. Tomgang 94mpa. Før jeg byttet map sensor og rele. Viste den 101mpa og 220mpa. tok diesel regulatoren(gammle dieselpumpa) og trykksensor(diesel rail) fra den gammle motoren. Får ikke opp gassposisjon i TOAD-Scan Ingen endring. Kjøpte bilen med ødelagt motor. Så har ikke kjennskap om det har skjedd før. Diagnostic Report 26.05 1608.html
 5. Jan Rolf Bjerved

  VW GOLF 2008 Multifunsjonsratt.

  Hei. Jeg har et barnebarn som kjøpte Golf . Hun har problemer med multifunksjonrattet.Til å begynne med lyste lampen som markerte lufttrykket i dekkene gult. Denne fikk hun ikke 0 stillt. En tid etter det sluttet knappen å virke + at hornet ble dødt. Alle sikringer er i orden. Er det noen som har løsninger på problemet , eller vet om noen som kan løse problemet, uten at det blir veldig kostbart. Jeg imøteser snarlig svar.
 6. Siste uke
 7. Det var ABS sensor på høyre side som måtte byttes, og sleperingen/rattvinkelsensor i rattet. 8900.- på møller og alt er på stell igjen.
 8. Tok ut diseldysa for å gjøre den ren? Det er 4 stk. Commonrail dyser skal behandles med forsiktighet. I ekstreme tilfeller er det nok med et lite sandkorn så kan dysespissen være ødelagt. Du byttet høytrykkspumpa uten noen form for feilsøking. I såfall kan det være mange tusen kroner bortkasta. Det er normalt at det kommer store mengder diesel ut i fra røret mellom pumpa og railen nå du kjører den på starteren. Kan høres ut som det kan være ei defekt dyse på bilen din om den kun gikk på 3 sylindere. Hvis du da har klart å ødelegge enda en ved å demontere den og forsøke og rense den. Da vil du ikke få start på bilen fordi det ikke blir bygget opp nok trykk til at du får startet den Det beste å gjøre nå er nok og få koblet den til et diagnoseapparat for og se hvilke verdier som kommer opp også ta det derfra.
 9. nightking

  Bakluke Suzuki Liana 2005 stasjonsvogn

  Hei. Du trenger ikke ødelegge noe. Det som skjer er at plastikk håndtaket har 2 stålpinner inn på hver side som ruster slik at håndtaket blir stående inne. Du låser bilen, så bruker du en liten skrutrekker og vipper den ut. Også låser du opp så får du opp luka. Men det må gjøre hver gang. Du må bytte det plastikkhåndtaket. Du kan også ta det ut og slå ut de stålpinnene og pusse/smøre de hvis håndtaket ikke er knekt :)
 10. Har nå tatt av røret fra pumpen som går til drifstoffordelingsrøre,,skal dieselen sprute ut der fra pumpen når en prøve å starte ?
 11. Trondsen92

  Hjelp! Ingen motorkraft

  Hei, sliter veldig med å finne ut hva som feiler min golf 3 1.6bensin.. Pluttselig en dag når jeg kjørte begynte bilen å tulle. Den bare puttrer og har ingen drivkraft. Kommer seg såvidt fremover. Ryker og lukter rart også Har byttet alle plugger/pluggledninger/coil/fordelerlokk/rotor og luftmassemåler uten hel..
 12. Svigermor har ikke brukt bakluka på sin Suzuki Liana 2005 stasjonsvogn på mange måneder. Nå sitter den fast som om "noe" holder låsehendelen fast i låsekassen! Dette er noe jeg antar. Sentrallåsen virker på alle andre dører og nøkkelen vil ikke la seg vri rundt - bare halvparten av en kvart omdreining. Vrir jeg hardere er jeg redd nøkkelen knekker i låsen. Noen som vet hvordan jeg kan låse opp fra innsiden?
 13. Jesper1201

  Oppgradere til rattkontroll

  Nytt ratt og rattstamme elektronikk. Har du full MFD idag? Isåfall vil du få økt funksjonalitet med MFSW. Siden du monterer ekstra utstyr må kodinga endres ihht. de delene du monterer. Kan enten gjøres hos Møller eller hos noen med VCDS og litt kunnskap om hva de driver med.
 14. m-nylaen

  Oppgradere til rattkontroll

  Hei godtfolk! Har en 2010 B6 Passat. Er det mulig å oppgradere rattet til et ratt med rattkontroll til lyd/radio osv? Og er det mye mikk makk for å få det til? Håper på et klokt svar :-)
 15. Hei. Har akuratt samme problemene som du beskriver på min audi 100 2.8 v6. Fant du ut hva feilen var?Jacobsen84
 16. Stian Andre

  Volvo V40 1.8l 2004

  Har kjøpt meg en volvo V40 1.8l 2004 modell. Den lager disse skranglelydene som jeg har lest meg opp på er VVT hjulet. Er det noen som vet om det er vanskelig å bytte? Forstår jeg må av med regreim. Men det er kun hjulet som byttes? Og må kam akslingen låses av? Eller er det mulig og merke av reima på resten av reimhjulene, og finne "vippe" punktet på kamen, uten å låse det av, og sette på nytt hjul hvor jeg får merket av ved samme tann? Har byttet reimhjul på kam før, men det har bare vert ett vanlig hjul. Regner med det går ut på det samme. Og att den ligger med ett kile spor e.l. når du setter hjulet på igjen, slik att det bare passer en vei? Og kan noen fortelle meg hvor "farlig" det er og kjøre med dette inntil videre? Regreim er byttet på 154.000 i 2013. Bilen har nå gått 202.000 5 år senere. Har lest intervall på 160.000/8 år på disse bilene? Fant ikke lett informasjon om dette burde byttes med en gang eller ikke. Noen plasser sto det att det burde byttes med en gang, for ellers kunne reima ryke. Noen skrev att det ikke var farlig, men plagsomt, og verste var og "risikere" effekt tap etter hvert da det ikke får variert ventilene godt nok eller noe sånn?
 17. Jesper1201

  Girkasse

  Ja, daså. Ikke vært borte i girkassetrøbbel på Mk6 enda.
 18. Bolt

  Girkasse

  Ja har vært på Møller å fått det sjekket.. Sjeldent tilfelle mente mekanikeren der.
 19. kenthagen

  Xenon ballast 2005

  Hei Har en 2005 Passat Highline med orginal xenon. For noen måneder siden så skuttet høyre lys å tenne, men hvis jeg vred på lysbryteren en gang så kom den. Men nå er den helt død, tenner ikke i hele tatt. Er jo en del arb med disse for å skifte, men tok av fronten å skiftet pære... men ingen lys :/ Regner jo så med at det er ballasten som sitter under lykten? Sendte en mail til Møller bare for å sjekke pris, å de hevder jeg må bytte styreenhet..? Noen hatt samme problem? Går det greit å sette på billig ballast?
 20. Jesper1201

  Audi A4 Avant 2009

  Ikke noe problem å smelle på de der.
 21. Jesper1201

  Girkasse

  Ingen erfaringer med de. Vet de er nyoppstarta. Sikker på at det ikke er hjullager du hører?
 22. Vw_Tiguan_wV

  Gps kartoppdatering

  Hei! Noen som vet hvor jeg kan skaffe den nyeste kartpakken til en Tiguan R exclusive 2014 mod? Møller skulle ha 2500,- for SD kortet og jobben med dette. Spilleren jeg har kunne ikke laste ned fra nettet tydeligvis
 23. Bolt

  Girkasse

  Hei alle sammen. Jeg har nå blitt lykkelig eier av en Golf 2.0LTDI 2009 modell. Men har problemer med girkassen. Det er lagerlyd ved 70-80km/t og jeg er i ferd med å planlegge byte av kassa. Jeg har snoka opp ei brukt kasse gått 100' km men kan også få kjøpt nyoverhalt kasse hos Nordic Bildeler for samme pris. Prisen er 12900 kr. Så spørsmålet blir vel om det er noen som har erfaringer med Nordic Bildeler. Syntes nesten det virker for godt til å være sant å få ei nyoverhalt kasse til samme pris som en brukt en på en hogger i Namsos... Noen som har erfaringer her ?
 24. matrosboi

  Audi A4 Avant 2009

  har sett på disse felgene https://www.finn.no/120759551
 25. Jesper1201

  Audi A4 Avant 2009

  Lovlig eller fysisk? Lovlig maks 7,5mm avvik fra originalt. Fysisk, ikke mulig å svare på for innpresset forteller bare hvor felgbanens senter er ift. anleggsflaten. Bredden på felgen spiller en vesentlig rolle her.
 26. matrosboi

  Audi A4 Avant 2009

  Hva er maks ET på audi a4 avant b8 uten å måtte bruke spacere?
 27. Ser ut som diselen går rett i retur , tilbake til tanken,,
 1. Last inn mer aktivitet
×