Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. Da var aktuatoren skiftet. Er helt klart borti noe som angår feilen. Den er bedre nå men går fortsatt i nød. Fant denne videoen om skift og justering. Så det ligger nok an til litt finjustering før jeg evt leter videre.
 3. Multifunksjonsratt og DAB adapter

  Jeg har ettermontert en autodab modul. Denne krever multifunksjonsratt og rns 315 , noe jeg har. Problemet er bare at mitt ratt har ikke ok knappen, noe jeg trenger for å komme videre i oppsettet av DAB adapteren. Jeg har derimot microfon knappen som aldri blir brukt. Er det noen måte å muligens koble om denne til å få funskjon ok inn på rns 315? Eller kode om? Om det ikke er mulig på noen måte så må jeg returnere denne og sette inn vanlig ekstern adapter isteden, noe jeg virkelig ikke ønsker. Håper noen har noe svar på dette
 4. I går
 5. Startvansker

  Touran eller Caddy? Kjent problem med startmotor som holder for lav hastighet. Må byttes for å bli kvitt problemet.
 6. Har funnet ut at dette er nok mellomaksel-opphenget. Jeg bare lurer på om jeg får riktig om jeg bestiller dette? https://m.ebay.co.uk/itm/Audi-A4-B5-Driveshaft-Center-Support-Bearing-1995-2001-CBA4/282359739170?hash=item41bdf3b322:g:zbUAAOSwfjRZ-Hwi Andre alternativer i Norge som ikke koster tusenvis?
 7. Siste uke
 8. Startvansker

  Har en 2003 1,9 TDI som er vanskelig å starte når den er halvvarm. Kinner og kinner helt til oljelyset kommer og da starter den. Har byttet glødeplugger og temp sensor på motor. Noen ideer der ute ?
 9. Looking for Used Toyota Aqua

  https://www.skatteetaten.no/importkalkulator?gclid=EAIaIQobChMI2OGrtfiq2QIVjCSBCh24ogkDEAAYASAAEgIZcvD_BwE
 10. Hei,har problem med ads system på sl som selvsagt ikkje fungerer,er de noen som vet om et bra converteringskit til coilovers.
 11. Caddy prod. 2002@160000 non-start og dør under drift

  Vel, dette er vel så nærme jeg kommer en diagnose på egen hånd. Vet noen om en rimelig mekaniker som kan ta den presumptivt enkle jobben med å bytte CPS innenfor Oslo? Jeg tør ikke kjøre helt til min vanlige mekaniker ute i Tranby.
 12. Har hatt av og renset egr på en Avensis 2002 mod. Bilen starter ikke etterpå. Tar av egr, og bilen starter uten ventilen montert. Monterer egr med samme resultat. Har blendet egr hullet med plate, men bilen starter ikke. Virker som motoren ikke får inn luft nok med ventil montert eller blendet. Når hullet til ventil er åpen får den jo inn luft der. Har sjekket vakuum og det har den. Hva kan være problemet
 13. Looking for Used Toyota Aqua

  I spotted Toyota Aqua and it was quite good and has great features, so i asked to the owner from where did he buy so he told me that he imported it through Japanese used cars auction online. So i want to know that can i import it? and what is the procedure of ordering and how much duty charges of it? Kindly guide me the right way and the all the pro's and con's of importing Toyota Aqua.
 14. Gearkasse

  Er det noen som vet hva denne delen som det er ring rundt i bildet. Regner med at den kan skiftes ut og lurer på om hva denne kan koste. Har hatt innlegg om problemet tidligere om gearkassa, mange har vært innom og sett på spørsmålet mitt, men ingen har hatt noe svar på problemet. Kan være at jeg ikke har kunnet beskrive problemet på en god måte. Legger ved et bilde nå, kanskje det er noen som vet hva feilen kan være. Bilen går som sagt ikke i gear selv om jeg kan bevege gearstanga. Når jeg setter den tilbake til P så skurrer det liksom, og det høres ut som om lyden kommer fra den delen som er avbildet.
 15. Topp og ventiler, VAG motor

  Ingen årsak. Du får litt mer deler å se etter også på pris
 16. Den skal stå likt som den gamle. Altså skruen skal stå likt med den du har fra før, justering skruen på staget. Når du tar av klokka ser du på den gamle juster skruen likt. juster før du setter på, da er det lettere å se å sammenligne skruene. Om det blir litt feil vil du merke veldig fort. Da må du fin justere den litt skru den enten opp eller ned forsiktig. Resten skal egentlig stemme med festene ingen justeringer der.
 17. Webasto, nullstille etter for lite diesel

  Hvor bror du hen da kan hende noen her som kan hjelpe deg med dette. Har du sett på listen over som Quattro73 la til.
 18. Heyhey, postmann hadde deler med i dag. På staget til vakuum klokka er det justeringsmuligheter. Hvordan skal den justeres?
 19. Webasto, nullstille etter for lite diesel

  Da har jeg prøvd nullstille. Hjalp dessverre ikke. Så da må man på verksted. Kjenner ikke til noen som har dette verktøyet selv :-)
 20. 206 CC Immobilizer

  Hei. Dette gjelder en 206 CC Vi fikk plutselig en IMMOBILIZER FAULT feilmelding på displayet i konsollen. Leste på nettet at dette hadde med at bilen ikke kjente igjen nøkkelen og derfor ikke ville starte. Vi fant også en prosedyre for å slette feilmeldingen så det fikk vi gjort. Med feilmeldingen borte får vi fremdeles ikke startet bilen, Den tenner ikke. Batteriet er OK...motoren flyr rundt som bare det men den vil ikke tenne. Tenkte kanskje at dette hadde med nøkkelkoden å gjøre men leste at dersom nøkkelen står i og døren åpnes og det kommer en varsel lyd fra bilen så detekterer bilen koden til nøkkelen og da er nøkkelens programmering iorden. Vet ikke om det stemmer da. Men det skjer ihvertfall her. Det piper når døren åpnes og nøkkelen står i. Hva tror dere problemet kan være ? Vi har ikke noen reservenøkkel og heller ikke kodekortet som skulle fulgt med bilen. mvh Petter
 21. Tannstang feil

  for de som måtte oppleve denne feilen så vil jeg si at jeg fikk orden på dette med en Generasjon 3 ( 3 festehull istedenfor 4 ) tanstang og nytt ledningsnett med dele nr: 1K1 971 111 AJ .. man må ha Vag-com for må deaktivere G85 sensoren i Adresse 44 under Adaption å endre verdien til 1 og lagre dette.. dette fordi det er en g85 sensor i selve tanstanget også på denne versjonen så da vil man sitte med 2 sensorer som jobber litt mot hverandre å lampa aldri vil slutte å lyse.. etter dette still inn endene på stanga med å sving max til venstre å holde i 10 sekunder og max til høyre 10 sekunder å tilbake til 0 slukker ikke lampa så kan det hjelpe å kjøre litt.. håper dette er til hjelp for noen som kan møte på samme problem..
 22. Fusker og stopper

  Forresten, beklager, jeg klippet og limte feil kode. Den som skulle stå, var : 10008/P1600 - "Camshaft Position Sensor (G40) / Engine Speed Sensor (G28): Incorrect Correlation". Litt mer logisk nå :-P
 23. Fusker og stopper

  Når jeg tenker meg om, fikk jeg feilmelding på engine speed input eller noe sånt. Skal få tatt diagnose igjen når jeg får tid. Bilen står i vinterdvale :P
 24. Fusker og stopper

  :-) Og, forresten: 109-reléet ga ingen kode på min, men det har kanskje CPS-sensoren: 17655 - Needle Lift Sensor (G80): Open or Short to Plus P1247 - 35-10 - - - Intermittent
 25. Fusker og stopper

  Tusen takk for svar. Skal sjekke dette så fort jeg får tid.
 26. Topp og ventiler, VAG motor

  OK, takk for svar. Håpet er at det gir et litt større utvalg å søke blant.
 1. Last inn mer aktivitet
×