Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Quattro73

  Tett partikelfilter

  Vet du at det er lampe for tett DPF om lyser, eller lampe for regenereringsprosess pågår? Lyser varsel for pågående regenerering og så ikke stopp motor, men kjør bilen videre på høyere turtall. Dersom det er tett, har du prøvd tvungen regenerering?
 3. hei har en subaru xv 2012mod kjørt 102,000km og partikel filteret har blitt tett er det noen som veit hva orginal del nr er ? bilen går som vanlig ingen prblm med kjøre egenskapene om jeg kjører bilen sånn som den er kort periode vil det skje noe med motor ? takk for hjelp og svar =)
 4. I dag
 5. Jesper1201

  Spacere og ettermontert xenon - EU kontroll

  «Alt» kan godkjennes om du har TÜV papirer. Coilovers, spacere, annen dekk/felg kombinasjon etc.
 6. Vegardsl

  Spacere og ettermontert xenon - EU kontroll

  Får man forresten godkjent coilovers om man har TUV?
 7. Vegardsl

  Spacere og ettermontert xenon - EU kontroll

  Akkurat. Tenkte mest på det vesentlige for lommeboken, hehe :-)
 8. Jesper1201

  Spacere og ettermontert xenon - EU kontroll

  Ja, for spacere får du ikke godkjent, men mindre det står i vognkort som sagt. Da må de av, hvordan det blir gjort spiller jo ingen rolle. Om du bare tar de vekk eller kjøpe nye felger er uvesentlig ift. PKK, mer vesentlig er det for lommeboka.
 9. Vegardsl

  Spacere og ettermontert xenon - EU kontroll

  Har du en billig/effektiv måte å fikse spacer-problemet på? Har nemlig piggdekk, så det blir nok verre.. Er eneste løsning å kjøpe nye dekk + felger?
 10. Jesper1201

  Spacere og ettermontert xenon - EU kontroll

  Så lenge du ikke har piggdekk er det bare å vise bilen med vinterdekk.
 11. Vegardsl

  Spacere og ettermontert xenon - EU kontroll

  Akkurat. Får ikke spacere til å bli godkjent for min del iallefall. Har EU i september. Tror du det da er mulig å komme gjennom med å sette på vinterdekk? Per nå, er det eneste løsningen jeg har.
 12. Jesper1201

  Spacere og ettermontert xenon - EU kontroll

  Spacere må stå i vognkort for å kunne bli godkjent. Ettermontert xenon-kit blir ikke godkjent.
 13. Quattro73

  Hva er dette til??

  Det er et standard NO-relé, passer til litt av hvert ;)
 14. Vegardsl

  Spacere og ettermontert xenon - EU kontroll

  Hei! Hvordan er det å få bilen EU-godkjent når det er montert spacere, og ettermontert xenon? Frykter den ikke kommer igjennom kontrollen. Evt. om det er noen som har tips angående dette. Xenonen er det minste problemet, da jeg bare kan montere de originale lysene. Men usikker på hva jeg skal gjøre mht. spacerene.
 15. drue96

  Hva er dette til??

  Hva er dette relé til?
 16. I går
 17. ThaRayman

  Kun varmluft i apparatet når bilen kjører

  Jeg hadde alt for lite vann i systemet viste det seg ;)
 18. Hva TV program angår så synes jeg Discovery`s "Bilfikserne" er helt supert. Både underholdende å interessant å se at dem fikser opp klassiske biler! TV formatet synes jeg imidlertid er helt håpløst da man må passe klokka og tåle endeløse reklamepauser. Er det ingen streaming tjenester eller lignende som tilbyr dette programmet?
 19. Quattro73

  Climatronic...

  Dersom bilen er 3,5 år gammel og kjørt mindre enn 100.000 km så er det garanti, samme hva Møller i Bergen sier. Prøvd å kontakte Møller kundeservice? https://www.volkswagen.no/app/dccforms/vw-no/kundeservice/no
 20. Steffen mk7

  Climatronic...

  Update: gikk til de jeg hadde a/c service hos! De feilsøkte og leitet etter lekkasje i mange timer. De fant til slutt lekkasje (en ganske så stor) fra a/c kompressoren.... Så måtte derfor til møller garanti?! Møller mente det ikke var garanti (3,5 år gammel bil) og hadde selvfølgelig ikke tid til å se på bilen før om 1,5 måned. Fantastisk når det er 20-27 grader i Bergen for en gangs skyld! Så til dere som kjøper noe fra møller i Bergen og spesielt Nesttun! Kondolerer så utrolig mye til dere....
 21. Dr. Angus

  Svartrøyk renault kangoo

  Har en Renault kangoo 2003 dci70 og lure på om det er nogen som har peiling på h ordan eg får an te å røyke mer svart. Planen er og putte motstand på pompå men har ingen på hvor eg skal plasere motstanden, å då lure eg på om det er nogen her inne som har gjort det før på en kangoo, eller om det er nogen så har andre tips for å få mer svart røyg
 22. Quattro73

  VCDS el i Bergen?

  Ok, da farter du ikke forbi meg, men min svoger kan kanskje hjelpe, han bor 10 minutter fra Holmestrand ;) Du kjører forbi han, rett før du kjører inn på E18 ;)
 23. tnf

  VCDS el i Bergen?

  Bergen til Holmestrand
 24. tigerb

  outback 1998 mod

  Har en code reader fra AUTEL (AL329). Finnes det er tilkoblingspkt på Outback 2.5 1998 mod. ?
 25. Siste uke
 26. Quattro73

  VCDS el i Bergen?

  Hvor går ferden (ferieturen)?
 27. tnf

  VCDS el i Bergen?

  Har fikset sentrallås på førerdøren på min datter sin nyinnkjøpte Passat B6 og i farten startet jeg bilen med kablene til døren frakoblet så airbag lyset er på. Har prøvd ODB2, men dukker ikke opp der. Er det noen i Bergen som har rett utstyr til å nullstille feilen før hun skal kjøre på ferie søndag? En vin eller en sixpack som takk for hjelpen :) Thomas
 28. santonse

  Strøm på bakluke

  Hei Opelfolk, mitt første innlegg. Jeg har en Opel vectra 2005 modell med elektrisk bakluke. Idag ville den plutselig ikke åpne seg og jeg måtte til med skrujern for å bruke nødåpneren. Det er en gul kontakt med fire plugger som er montert på motoren og tre av de er pluss (strøm til lys, strøm til noe annet og strøm til selve motoren for å åpne luken) På den gule kontakten er det merket med tall 1 og 3 på forsiden og 2 og 4 bak, 1 er brun og sannsynligvis minus? jeg målte alle pluggene og de ga strøm foruten om den sorte ved siden av den brune, altså nummer 3. er det noen som har multimeter og kan måle om denne har strøm i seg? Jeg mistenker at det er et brudd ett eller annet sted. Og om den skal ha strøm kontinuerlig så kan jeg vel strengt tatt legge opp en ny kabel til denne? Håper på hjelp.. kjedelig å laste bagasje fra baksetene.
 29. _waldemar

  "Nykking"

  Første tanke gikk på erg
 1. Last inn mer aktivitet
×