Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. Verdens sterkeste lastebil!

  Scania er den beste lastebilen. Det vil det alltid vere
 3. Den er på lik linje med hva Bilxtra, Meca og Mekonomen selger. Ikke meget bra, men de fleste deler er brukenes.
 4. Takk. Har du noe erfaring med kvaliteten på deler fra bildeler.no?
 5. Vr6 kjede bytte. Dobbel eller enkel kjede?

  Har kun vært borti den typen strammer en gang for lenge siden, mener da den hadde fjærforspenn og gikk ut av seg selv om den ble trykket inn. Men ja, det er oljetrykket som presser den ut når motor går.
 6. Vr6 kjede bytte. Dobbel eller enkel kjede?

  Er det fjær i den gamle type strammeren? Trodde det var olja som pressa den ut?
 7. Touareg R5 2005 OBD og servicemanual

  Jekk på et bærende element; bærearmsinnfesting, traversfester eller de originale jekkpunkter.
 8. Har jeg kjøpt katta i sekken?

  Kjedelig situasjon, men dessverre veldig kjent problem. Les denne tråden som omhandler samme problem;
 9. Ta av deksel over motor. Skru løs ekspansjonstanken og legg den til side, koble fra kontakt til nivåsensor. (ikke demonter slanger) Demonter innsugsslange mellom luftfilterboks og gasspjeld. Skru gasspjeld løst og la det henge i kjøleslangene. Koble fra kontakten. Nå kan du skru løs coil og snike den opp mellom innsug og gasspjeld, husk å merk deg hvor pluggkablene står så du slipper problemer ved montering. Monter alt sammen i motsatt rekkefølge. Du skal egentlig ta en ny adapsjon av gasspjeld nå, men vet ikke om VCDS Lite klarer det. Uansett ingen "big deal", motor vil gå som normalt. Slett evt. feilkoder.
 10. Har jeg kjøpt katta i sekken?

  Hei, kjøpte en brukt Toyota rav4 23/8-17 av forhandler. Da jeg kom for å kjøpe bilen tok jeg en runde rundt for å se at alt var i orden, da jeg kikket under panseret noterte jeg meg at det var søl med frostvæske rundt ekspansjonstanken, Selgeren sa det var fordi vannpumpa var byttet. Det virket som en god forklaring, jeg kjøpte bilen og tok av sted. Etter noen uker sjekket jeg nivået på ekspansjonstanken, det var minket en del så jeg fylte opp med mer frostvæske. Det gikk en stund til, så var det på tide med mer frostvæske. Jeg tenkte det var normalt siden vannpumpa var byttet. Men nå er det samme sølet rundt ekspansjonstanken som da jeg handlet bilen, og det har forsvunnet en del frostvæske, det er også en del trykk på tanken, radiatorslangene er relativt harde når bilen står og går. Jeg leste litt på nettet at det ikke er uvanlig at toppakningen ryker på denne modellen. Er forresten en 2007mod. 2.2 d4d som har gått 144000km, når jeg kjøpte den så hadde den gått 137000km. Hvis det er toppakningen som har gått føyken, Hvordan ligger jeg ann da? Jeg er 110% sikker på at dette problemet var der allerede da jeg handlet bilen, men det kan jeg ikke bevise på noen måte. Kommer til å kontakte forhandleren i morgen for å få sjekka dette ut skikkelig. Tips og råd tas i mot med åpne armer.
 11. Eksoshaler Touareg

  Duger disse da? http://www.caractere.com/medias/upload/products/cars/volkswagen/touareg/touareg-03/showroom/touareg-03-brochure.pdf
 12. Motor mister kraft etterhvert

  Ok, takk for svar:)
 13. Takk for nyttig informasjon. Tenker vi bytter coil, pluggledninger og maf, så tar vi det derfra. Har vel fortjent det etter 260 k. Tar gjerne imot ”how to”.
 14. Touareg R5 2005 OBD og servicemanual

  Opel Astra, takker for respons, men jeg tror ikke du tar poenget. Hvilket jekkefeste vil du bruke bak? Det er 3 muligheter slik jeg ser det, men det er en veldig tung bil og det blir fort dyrt om en gjør feil her :)
 15. General Altimax Sport retningsbestemte?

  Ikke bare din, jeg er helt enig at de "burde" vært snudd, men det har ingen betydning for kjøreegenskaper, kun det estetiske.
 16. General Altimax Sport retningsbestemte?

  Ok, så da er det bare min forfengelighet som gjør at jeg heist skulle ha fått snudd dekkene på høyre side så det ser symmetrisk ut høyre og venstre?
 17. General Altimax Sport retningsbestemte?

  Er normalt at det på noen kun står outside, som Jesper skriver. Dine dekk er ikke retningsbestemte. Sjekk MC-dekk Michelin pilot sport, der går v-mønsteret feil vel, ser ut som vann samles mot midten. Dog er de av de beste dekkene på vått ;)
 18. General Altimax Sport retningsbestemte?

  Ja det står Outside på de, de har ikke piler, men en grafisk design sak som kan minne om noe som indikerer retning. Det jeg stusser på er at mønsteret i dekket har skråkanaler som jeg ville tro har betydning for dreneringen, og at disse burde skråe "bakover" i kjøreretning. Oppdaterte hovedpost med bilder nå.
 19. General Altimax Sport retningsbestemte?

  Hvis det ikke står piler eller left/right så er de neppe retningsbestemte. Ofte står det da bare outside på dekkene.
 20. Kjøpte bruktbil i vinter, nå når jeg skal sette på sommerdekkene stusser jeg. For meg ser dekkene rettningbestemte ut, men de er alle montert likt på de 4 felgene, altså som om de ikke er det. Jeg finner ikke noen pil eller left/right på dekkene som indikerer noe om dette, ei heller info på nettet om det. Mottar input med stor takk. https://www.generaltire-tyres.com/car/tyres/altimax-sport
 21. Touareg R5 2005 OBD og servicemanual

  Du bruker dem foran legger klosser bakk så er det vare å heve den. legg under en totomfire om du vil ha den litt høyere. Er bare Ross tech som fungere med koding, ikke kjøp pirat. feilkodeleser kan du bruke av alle slag. til å lese slette feil.
 22. Touareg R5 2005

  Hei, Har to nøkkler til bilen, det skal visstnok være mulig å programmere disse til rett speil, sete mm innstillinger. Noen som kan sende et klipp fra instruksjonsboka `:-)
 23. Touareg R5 2005 OBD og servicemanual

  Heisan, Ross tech ja, interessant :-) Må sjekke ut litt mer om den, flere typer tydligvis. Kjøpte servicemanual på ebay men det ble mye styr. Kjøpte fra https://www.emanualonline.com/Cars/Volkswagen/Touareg.htm men det kan ikke anbefales. Ikke fullstendig og ikke rett modell. Bare tull derfra! Får innom til møller eller et hoggeri for "owners manual" Blir ikke helt klok på rette jekkpunkter på bilen heller. Skal ha den opp på saksebukk. Punktet foran er greit, men bak er det 3 mulige. Kunne godt tenkt meg å legge an på det store runde med en skrue i midten... ... noen som følger ? :-)
 24. Motor mister kraft etterhvert

  Ta en diagnose se hva slags feil som kommer opp. Antageligvis så er N75 eller lekkasje vakuum eller dårlig aktuator turbo. Eller så er det at turboen.
 25. Touareg R5 2005 OBD og servicemanual

  Da er det ross tech. du skal ha. https://www.obd2.no/butikk/diagnose Servicemanual er vel andre gangen du spør om. Får du på e bey eller møller.
 26. Touareg R5 Styling og facelift

  Hei, Jeg har en 2005 Touareg R5 Blir ikke klok på stylingen på denne. Den har takrails og en front som ser ut som om det er en 2010 model Modellen er vistnok "desert tip" Finnes det en oversikt over de forskjellige faceliftene og stylingtypene?
 1. Last inn mer aktivitet
×