Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. Nissan Qarskai 16D

  gløder alltid til lampa slukker... går jevn og fint med en gang den starter.....snakket med verksmester på Nissan på Gjøvik og han sa jeg skulle skifte dieselfilter selv om det er bare ett år og kjørt 30000km.......han trodde også det kunne være dieselen (CirkelK).....har mye mer biodiesel en andre merker og Nissan var ømtålig på dieselen sa han. alle motorer dem hadde hatt problemer med i senere tid har kjørt på CirkelK diesel. jeg har kjørt på det i 8 år på mine Mercedes personbiler + VW Transporter uten problemer, men går jo an å prøve.
 3. Startproblemer ved varm motor

  Ingen fasit, bare mine antagelser. Den før kat er bredbåndslambda med fem ledere, den bak kat er ikke bredbånd og har fire ledere. Den før kat leser AFR, ECU korrigerer ut fra dette. Den bak kat forteller bare om kat er ok eller ei. Om noen har bedre svar så korriger gjerne :)
 4. Sidespipes

  Takk , da skal e lese litt i den.
 5. Startproblemer ved varm motor

  Vet du hva forskjellen på sonden før og etter kat er? Antall ledninger?
 6. Nissan Qarskai 16D

  Du lar den gløde ferdig før du prøver å starte? Gløder den lenger nå enn f.eks. om sommeren? Går den helt jevnt og normalt rett etter at den har startet, eller rakler det litt før den går jevnt?
 7. Nissan Qarskai 16D

  har en Qarskai 16D...2012 mod som plutselig ble vond å starte.....virker som dieseltrykket er borte ved start.......må gi full gass....da starter den. gamle dieselbiler var slik om det var kommet luft inn i systemet..............noen her som har en ide om hva det kan være??
 8. I går
 9. Fått kjøpt inn deler til manifold ☺ Måtte bygge om på radiator. Flytte den mot senter og feste. måtte gjøre plass til den nye intercooler. Måtte bygge meg en trakt for å lede luften mot oljekjøler. Sleit med litt for høy temperatur på olje når var ute å testa bilen. Skal begynne å bygge manifold I februar. Så har ikke akkurat skjedd så masse med bilen
 10. Passat 2007. Bil stopper og vil ikke starte.

  https://www.motor-talk.de/forum/lenkradverriegelung-defekt-t1529588.html?page=8
 11. Passat 2007. Bil stopper og vil ikke starte.

  Ja, 3C0 905 861 J er J764.
 12. Passat 2007. Bil stopper og vil ikke starte.

  Vanskelig å se, ser vel egentlig Ok ut utenifra. . Jeg tenkte å åpne det når jeg får det nye. Er avhengig å kunne få flyttet den så venter med å åpne det tilfelle jeg ødelegger det :P han på albjerk var usikker på hva jeg prata om når jeg sa rattlåsenheten. Han trudde det var den jeg dytta nøkkelen i. Men tror kanskje han fant riktig til slutt. Men syns teksten var litt rar. Noen som bekrefte at det er riktig del jeg har fått pris på?
 13. Demontere midtkonsoll Touran

  Tusen takk for gode tips.hadde vært rimelig håpløst uten dette:-)
 14. Passat 2007. Bil stopper og vil ikke starte.

  Kan du se antydning til at det har vært varmt enten i sokkel eller på reléet? Åpne gjerne reléet og sjekk loddingene.
 15. Passat 2007. Bil stopper og vil ikke starte.

  Har ikke helt gått bort fra det. Men albjerk (vw) mente problemet ikke lå i den. Så tenkte å sjekke opp litt først. Finner som sagt ikke relé 109. Men fant den beskrivelsen du linker til over her. Og når jeg tar ut relet R1 på bildet der som heter « Ignition main circuits relay » så oppleves bilen akkurat som når den ikke starter. Alt er mørkt og gul rattlampe blinker. så det er hvertfall det relet som er i den kretsen. Får ikke de symptomene på noen andre releer jeg demonterer. Så jeg har bestilt dette releet. Da jeg regner med det er det samme releet som det prates om? hvis ikke det skulle hjelpe så tenkte jeg at rattlåsenheten er neste steg. Men albjerk mente de kun har solgt 1 stk av den tidligere så han syns det virket rart det skulle være den. Hmm
 16. Passat 2007. Bil stopper og vil ikke starte.

  Heter J317 (tror jeg). Se side 10 her https://www.slideshare.net/mobile/vwmaster/vw-passat-b6-2005-fuses-overview
 17. Passat 2007. Bil stopper og vil ikke starte.

  Har du gått bort fra J764 som synderen? Ligger en oversikt her, men ser at reléer ikke viser så godt. Kan være din er for ny til at reléet heter 109. http://fusesdiagram.com/volkswagen/fuses-and-relay-volkswagen-passat-b6.html
 18. Passat 2007. Bil stopper og vil ikke starte.

  Noen som kan hjelpe meg med noe info om det såkalte 109 relet? Finner ingen releer i bilen med det navnet. og finner ingenting på nette om plassering. Har funnet total oversikt over rele og sikringer, men ingenting med det navnet..
 19. Motor lampe virker ikke

  Ser ikke noe ledningsbrudd nedi ved ECU Får ikke opp noe feilkoder på 17 eller på 1. Men kobler jeg av n75 får jeg opp feilkoden på den, men ingen motor lampe
 20. Climatronic er helt død

  Hei, Hadde omtrent samme problem på min 2010 Polo 1,6 TDI. Viftemotor var røket, skiftet spenningsregulator/motstand samtidig.
 21. Climatronic er helt død

  Prøv med viftebryteren/-regulatoren på full styrke? Om regulatoren er røket vil ikke klimaanlegget starte, me nnoen ganger på noen biler på full styrke, da motostanden (røket?) overstyres. Fungerer dette så må motstanden på varmeapparatet byttes. Fungerer vifteregulatoren når ikke ac er på?
 22. Siste uke
 23. Motor lampe virker ikke

  Litt usikker, skal se i morgen. Nei når jeg kjører instrument sjekk så lyser den ikke
 24. Motor lampe virker ikke

  Er derfor jeg lurer på om det er blitt programmert bort eller tuklet med så den ikke får signal. Du får ikke opp noe på kanal 17 eller på 01 når du er inne på den. Den lyser heller ikke når du tar instrument sjekk heller..
 25. Motor lampe virker ikke

  Og om det er noen som har fått programmert den bort, er det noe mulighet for å programmere den tilbake? Uten om å inn på verksted å hele den balladen
 26. Motor lampe virker ikke

  Aha, det er ECU'N ja, men skulle det ikke ha kommet opp noe form for feilkode på VCDS når det er noe elektrisk feil?
 27. Motor lampe virker ikke

  Framme i på motsatt side av battert. altså på fører siden. Du må ta av pakningen og plastdekselet som dekker kassa. der batteriet er på bilen Når du har tatt av den så ser du en liten grå boks med en svart kabel på.
 28. Motor lampe virker ikke

  Hvor sitter ECU'N?
 1. Last inn mer aktivitet
×