Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Startproblemer ved varm motor

  Lest ut feilkodet ETTER at du prøver å starte, samt uten å slå av tenning før diagnose tas? Ellers vanskelig å hjelpe deg, blir bare gjetting når du ikke opplyser noe som helst angående hvilken motor du har!
 3. I dag
 4. Startproblemer ved varm motor

  Når bilen kjøres varm, er den veldig tungstartet. Må ofte vente 10 min(til den kjøler seg litt ned) før den starter igjen. Har feilsøkt bilen, men ingen koder å finne. Noen som har en anelse på hva dette kan være?
 5. I går
 6. Får ikke startet Kangoen !!

  Har samme problem med min kango, starter ikke noen ganger, prøver med elektroclean og den starter til slutt, men plagsomt
 7. Kangoo`n min starter ikke!

  Har samme problem med min Kango, samme bil 2002 model. Etter bruk av elektroclean i hvit kontakt på v side starter den ti slutt. har fått opplyst fra en bilmek. at det kan være startsperren, slitsomt uansett.
 8. Siste uke
 9. Renault bilstereo adapter iso

  Hei Sorry. Postet i feil topic, for så og poste det under riktig. Så dobbeltpost. Jeg fant ut at den hadde iso kabel originalt så spørsmålet var feil i første omgang. MEN etter jeg hadde installert den så vil den ikke starte. Disse bilene er kjent for å ha sånne problemer og jeg har hatt det før. Er vært forskjellige årsaker og verkstedet har gjort feil og det har vært mye surr. Er drit sliten av den nå
 10. Renault bilstereo adapter iso

  Hei. Nei, ikke du, det var trådstarter som postet samme emne tre ganger, de to andre er slettet ;) Innloggingsproblemer tas på PM, blir OT i denne tråden.
 11. Renault bilstereo adapter iso

  Siden du ikke svarer med sitat, så vet jeg ikke hvem dette gjelder. Jeg har ihvertfall ikke dobbel-postet noe. Jeg sliter derimot med å logge inn hos dere og må trykke glemt passord - ikke bare hver dag, men hver gang jeg skal svare på noe og sesjonen har utgått. Har forsøkt å komme i kontakt med dere admin utallige ganger vedrørende dette.
 12. Xenon lys bak?

  Åja ja dåså takk for svar :)
 13. Xenon lys bak?

  https://audi.7zap.com/en/rdw/audi+a3+s3+sportb+lim+qu/a3/2009-646/9/941-941025/#15
 14. Xenon lys bak?

  Du har kun xenonlys framme ja, men nivåføler både på for- og bakaksel.
 15. Renault bilstereo adapter iso

  For fremtiden, dobbelt- og trippelposting er ikke lov.
 16. Renault bilstereo adapter iso

  https://www.elutstyr.no/biltilpasset/renault/renault-scenic/renault-scenic-1-2000-2002-fl.html?biladapter=236
 17. Renault bilstereo adapter iso

  Hei Har kjøpt ny bilstereo med iso ledninger til min renault scenic megane 2000 mod. Hva slags adapter må jeg ha? Noen som vet?
 18. Xenon lys bak?

  Hei, har et spørsmål ang. eu godkjenning som jeg nettopp hadde på bilen (A3 8p 2008). Måtte fikse nivåregulator xenon bak, noen som vett om dette i det hele tatt er en ting? Vett jeg har xenonlys fremme men trodde ikje jeg hadde bak, å skjønner derfor ikke hvorfor det står di har byttet nivåregulator xenon bak? Noen som vett? Takker for svar :)
 19. Touran 2004 Kjølevifter

  HeI ! Skal begge kjøleviftene på radiator gå samtidig ?? Det er en stor (venstre side) og en liten (høyre side) , og hos meg ser det ut til at den minste ikke går. Ved avlesing av feilkoder står det noe om at vifte er "blocked" . Ser at den minste vifta er viderekobla fra den største, men ser ut til å vere 4 ledninger i tilførsel til viftene, så derfor lurte eg på om de er styrt på forskjellig måte ??
 20. Hei ! Kan nokon hjelpe meg med ein oversikt over sikringer ?? Det står skuffande nok ingenting i boka til bilen, og skulle gjerne hatt ein oversikt, over kor sikringer er plassert, og kva dei forskjellige er til . Håper nokon kan hjelpe !
 21. 2004 Touran med Vindusviskerproblem LØST

  Overhalte overføringsarm på Passasjerside, men den på førerside stod bom fast, og gjekk sund da jeg prøvde å ta den sund.Kjøpte så denne ny, og monterte, men hadde fortsatt samme problem. Visker på førerside gjekk alltid ned 1-2cm før den begynte å gå opp slik den skulle. Dette resulterte i at intervall ikkje virka, samt kollidering og kluss på høyere hastigheit. Plukka sund motor på førerside, og fann da manglende tenner i plasttannhjul inne i motor, samt masse eiring på printkort. Endte da opp med å kjøpe nytt hos Bildeler.no. Delene er selfølgelig utgåtte, så måtte kjøpe sett med begge motorer og overføringer. Valgte nytt istadenfor brukte deler, da de brukte delene jeg fann var i fra biler som hadde gått forholdvis langt, og ansåg da at problemet fort kunne dukke opp igjenn.
 22. Hei, min far kjører en kia Carnival 2,9 crdi. for noen dager siden slo den seg av under kjøring og ga fram en motor lampe. min far da slo av tenninga og skulle starte igjen men da ville den ikke starte. har funnet ut at vis du primer litt på hånd pumpa starter den, så kan den gå litt så slår den seg av selv ettervært. noen tips?
 23. Serviceprogram 2016 D-max

  Alle Rsa har samme dataprogram. Alle andre har hver sitt. Hvis bilen er ett år gammel så er det vel ikke så vanskelig å finne ut? Hva mener du med service programmet? Er 20.000km intervall. Men skal bytte diff oljer første gang på 10.000km. Og hvis du tenker på felles serviceskjema så har Isuzu Norge ett skjema som alle skal følge.
 24. Har tenkt til å prøve å sette strøm rett fra batteriet til radiatorvifte bryteren, kontakten som går fra vifta. skal se om den går da, gjør den da, da bør det være muligens sikring, relee eller temp sensor ...
 25. Problemer med varmeapparat

  Har tatt diagnose, kom ikke opp noe om det, men mange andre feil. Må kanskje ta en runde til noen som har vag com
 26. Problemer med varmeapparat

  Kan være spjeld som er stuck, eller defekt spjeldmotor. Start med diagnose, er ofte det enkleste :)
 27. Problemer med varmeapparat

  Hei. Noen som har vært borti at climaanlegget blåser kaldluft på passasjersiden, men blåser varmluft på førersiden? Har prøvd å resette anlegget, men ingen forskjell. Alle tips mottas med takk. Bilen er en VW Passat 2.0Tdi. 4 motion 2006 modell.
 28. Du har litt å pusle med i vinter da skjønner jeg. Godt det ikke er bruksbil :) Hvilket fabrikat er viftestyringen? En bekjent plundret veldig med viftestyringen sin, tror han bytte flere typer før han fant noe som funket over tid og som startet viftene når han ønsket. Husker ikke hva han endte opp med. Skal se om jeg husker å spørre han men mener han kjøpte den fra Summit.
 29. Takker for svar. Høres ut som det er litt av hvert som burde sjekkes her, og dette er litt over mitt mekaniker nivå. Tenker jeg får bestille en time hos Toyota og så får de se på det. Vennlig hilsen Morten
 1. Last inn mer aktivitet
×