Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Svinghjul skifte og DSG

  Har vel ingen mulighet til å kontrollere oljetemp uten Vagcom? eller er dette en av opplysningene en kan få ut via den "hemmelige" menyen i klimaanlegg? Kan en da kjøre kassa varm med bunnpluggen ute? Kun med den indre plastpluggen montert.
 3. I dag
 4. Svinghjul skifte og DSG

  Iflg. serviceveiledning skal girolja ha mindre enn 40 grader på olja ved tapping. Du skal velge hvert gir i 3 sek etter påfylling og vente til girolja har mellom 35-40 grader så skrur i bunnplugg, skal da dryppe pent. Motor skal gå på tomgang. Det er viktig at kassa har rett mengde, derfor skal prosedyre følges og ikke bare fylle på tappet mengde.
 5. Svinghjul skifte og DSG

  Kapasitet 5.2 liter Servicepåfylling Kapasitet 6.9-7.2 liter Påfylling fra helt tom Dette er 2.0 tdi dsg Jo varm olje er en fordel men ikke nødvendig. Men om du bruker ei sugepumpe så får du ut det meste. Du trenger ikke vag com for å bytte olje på kassa
 6. Svinghjul skifte og DSG

  Var ca. det jeg tenkte også. Masse prat om at olje må ha rett temperatur, tilkoble VAGCOM etc. - men er det ikke i grunn bare å sørge for at en tilbake fyller samme mengde olje som det tappes ut? Hvordan kommer en til silen?
 7. Svinghjul skifte og DSG

  Blir omtrent det samme tappe olja fylle på. Det som blir litt lettere er at du kan snu kassa på hue når du skal fylle på Ellers så er det ikke noe forskjell. Er å tappe og fylle opp kassa tutt å kjør. Også sjekk silen når du holder på.
 8. Svinghjul skifte og DSG

  Skal bytte svinghjul på min Touran og siden det er tid for oljeskift på dsg kassa tenkte jeg det ville være smart å gjøre dette samtidig. Har sett på disse "How To" video hvordan skifte olje og filter men tenkte - er det noe annet og kanskje enklere å gjøre dette når gearkassa er ute av bilen? Noen med erfaringer her?
 9. Problemer med Airbag

  Du må som regel slette feilkoder med diagnoseapparat for at airbag lampa skal slukke igjen etter en feil.
 10. I går
 11. Hei! Jeg har en Audi A4 1997 modell som har stått ute i vel et år nå. Jeg har hatt et lite problem med airbag-lyset, og konkluderte da med at problemet lå i airbag-sensoren (Bak inn under dashbordet/radioen). Jeg bestilte en ny, og prøvde å bytte ut (Helt identisk lik) sensoren. Bilen ble så startet igjen, men igjen lyste advarselen rundt airbagen. Hva kan en gjøre? Er det rett og slett dårlig kontakt?
 12. Gjort litt mere på fangern/diffusern neste step er å få pussa ned bakfangern å få litt lakk på den.
 13. Girkasse bytte

  Er nok en forskjell på utveksling for å ta høyde for effekt forskjellen. Skaff helst en girkasse med samme kode, evt. en fra lik bil med lik motor.
 14. Girkasse bytte

  Hei! Skal bytte girkasse på min golf 2 turbo diesel og lurer på om det er noe forskjell på turbo diesel girkasse og diesel girkasse?
 15. Bytte motoren

  Nei, de passer ikke uten videre. Ledningsnett passer garantert ikke, samme med styreenhet. Motorfester og girkassa avhenger litt.
 16. BILEN STOPPA UNDER JEVN FART.

  Ok bror...Jeg kommer med en oppdatering når det er gjort
 17. Hei jeg har en Audi a4 2004 1,6 Lurer på om audi a4 2002 2,0L avant passer om det er noen her inne som kan hjelpe meg har søkt å søkt men finner ikke noen svar. Begge motorene er bensin
 18. Airbag Suzuki XL7, slå av

  Dette er det ingen "enkel" måte å få gjort. Slik det er på nyere biler i dag. Her må du faktisk fysisk koble ut airbagen. Det finnes ett kit orginalt hos Suzuki. Det kan kun gjøres av en autorisert Suzuki forhandler. Det må også sendes inn til biltilsynet, slik at du får dette i vognkortet.
 19. BILEN STOPPA UNDER JEVN FART.

  Man skal ikke dra motoren rundt på kamdrev, men på veiv. Å dra den rundt på kamdrev er tungt, uansett om alt er ok eller ei. Du har konkludert med at register er ok, men som jeg skrev, ta av toppdeksel og se om alt er i orden der.
 20. Hvordan slår man av passasjer airbag i en XL7? (Skal ha med barnebarn i barnesete)
 21. Takker for svar. Nytt batteri er på plass og bilen fungerer helt topp :-)
 22. Siste uke
 23. BILEN STOPPA UNDER JEVN FART.

  Hei...Takk for svar..:) Ja,jeg har tatt av register deksel,alt er greit der,timing og hele pakka... Jeg har dratt motorn rundt med fastnøkkel på den ene kammen og det er plenty av kompression... Da det skjedde,var det akkurat som om det var noe som sa "snapp" og motoren bare stoppa. Når jeg prøver å kjøre startern nå,så er det liksom bare lyden fra startern som går rundt, ingen belastning fra motor for øvrig? Jævli merkelig? Så d som slo meg først,var at reg reima hadde ryki, men til min glede viste det seg altså at det var kjede.....og at motoren i verste fall også er av typen "non interference" hvis det skulle ha ryki. Bare fatter ikke hva som kan ha skjedd? Var å snakka med verksmestern på kia.. Og han kunne faktisk ikke opplyse meg om noe jeg kunne gjøre.. Og det er jo bare merkelig
 24. BILEN STOPPA UNDER JEVN FART.

  Begynn med det du vet - bytt kamakselsensor. Hva mener du med "når jeg drar rundt på kammen"? Har ikke peil på Kia, men du har gjerne kjede mellom kammene? Er dette helt? Skru gjerne av toppdeksel og sjekk om alt er i orden.
 25. BILEN STOPPA UNDER JEVN FART.

  Hei.. Har ett merkelig problem med min Kia Sorento... Her forleden bare stoppa motorn under jevn hastighet,og siden har den ikke starta??????? Når jeg drar rundt på starteren,er det akkurat som om startern ikke drar med seg motoren???? Har forøvrig fjerna deksel inn til registeret, og det er helt og riktig timet, ( kjede) Og når jeg drar rundt på kamen,er det kompressjon så det holder????? Får feilmelding på kamaksel sensor. Kan denne defekten sørge for at jeg da ikke får dratt med motoren rundt? Crd motor og aut.? Eller hva i gran skauen kan det være? Hadde satt umåtelig pris på hjelp her...Siden Kia verksmester, ikke ANER noe som helst.....
 26. Navigasjon

  Har du "NAV" knappen skal du ha navigasjon i bil. Hva skje når du trykker på knappen? Kommer det opp noe i skjermen? Kommer det et rødt lys ved knappen? Hvis det ikke skjer noen verdens ting når du trykker på den vil jeg gjette på at knappen er defekt el. Kan du nå navigasjon i kjørekomputeren? Ettermontering av integrert navigasjon i disse er svindyrt. Da er det billigere å selge den bilen du har og kjøpe en med org. navi.
 27. Navigasjon

  Hei, eier en 2012 A6. jeg hav NAV knapp ved giret men ser ut som den ikke er aktiv. Noen som vet hva som må til for å få til integrert navigasjon i bilen uten å måtte demontere halve bilen? Takker for svar.
 28. Jeg sliter med vann i bagasjerommet på min grand vitara 2008. Det er mye fukt og til tider en del vann i høyresiden i basgasjerommet (den siden som hengslene står på) , merket at det var fuktig i filten under matta så jeg rev den opp litt for å prøve å tørke ut litt men det kommer stadig nytt vann inn. I løpet av vinterferien så har det kommet masse vann inn, sikkert fra snøsmelting, og lagt seg under luka i midten i brønnen der jeg har varselskilt osv. Er det noen her på forumet som har hatt lignende problemer og som kanskje kjenner til hvor det er vanlig at det oppstår vannlekasje?
 29. Eg har ein Renault Grand Scenic 2009-modell. Eg har tenkt å montere takboks, men det er ikkje rails på denne bilen. Eg ser det er punkt for feste av takstativ ved front- og bakdør. Finst det originalt utstyr eg kan kjøpe, som gjer at eg kan montere takboks på denne? Kor kan eg evt. kjøpe dette? Ser at det går an å kjøpe andre løysingar gjennom Thule, men då vert vel ikkje desse punkta ved dørane brukt?
 1. Last inn mer aktivitet
×