Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. ABS og ESP lamper lyser

  Passat b5 stasjonsvogn (2002) – Har et problem med at ABS og ESP lampene begynner å lyse første gang jeg tråkker på bremsen (blinker altså ikke, lyser konstant). Fortsetter å lyse til motor stanses. Noen ideer?
 3. I dag
 4. Straight pipe

  Som sagt, få en som kan sveise til å stille inn apparatet for deg. Er også mye mulig et brukt fungerende apparat hadde gjort bedre jobb enn et nytt fra biltema.
 5. Straight pipe

  Greit, regner med at jeg begynner med dette neste helg. Så får se hvordan det blir, takk for tipsene :)
 6. Straight pipe

  Det er mengdevis! Strømmen kommer an på hvilken/hvor tykk tråd du bruker (MIG). Eksosrør har tynt metall, mye strøm her og du brenner hull. Med pinner kjører jeg på 30-35A.
 7. Straight pipe

  Ja vel den er grei, takk for tipsene. Men 90A er ikke for lite til å sveise de rørene tenker du? Burde jeg kjøpe noe større?
 8. Straight pipe

  Et lag med eksospasta på før skjøt monteres og det blir tett. Er en smal sak å sveise eksos, når man vet hva man driver med. Har selv sveiset mye eksos med pinneapparat, da må man være ekstra forsiktig ellers brenner man bare hull i rørene. Med MIG som du linket til er det mye enklere, få noen (som kan sveise) til å stille inn apparatet for deg, samt gi tips til sveising, så kan du trene i vei :)
 9. Straight pipe

  Den er grei, høres kanskje ut som det beste å gjøre, altså å prøve meg frem på andre ting først. Har sett på skjøte rør før, men hver gang jeg har søkt de opp finner jeg bare personer som har prøvd på dette. Så ender det opp med at eksosen lekker. Har ikke tenkt til å skjære i stykker den gamle eksosen. Bare ta den av, legge den til side. Også bytte tilbake før teknisk kontroll ;)
 10. Hattehylle ønskte kjøpt til FORD TOURNEO CONNECT 08 modell med skruer og bolter Den hylla over hode på sjåfør og passasjer side
 11. Straight pipe

  Hmmm. Jo tynnere metall, jo verre å sveise. Har du null erfaring med sveising så tren deg på noe annet før du begynner på eksos. Kjøp gjerne rørbiter og tren på de, når du vet hva du driver med kan du begynne på bilens eksos ;) Husk at skjøter kan fikses med eksosskjøter som ikke krever sveising. http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bilreservedeler/Eksosanlegg/Eksosanlegg-ovrig/Skjoteror-2000018900/ Hva gjør du når du kommer i teknisk kontroll? Med rakrør?
 12. I går
 13. Straight pipe

  Lurer på å bygge straight pipe på bilen. Har bare et par spørsmål siden jeg kan egentlig ingen ting, og alt jeg kan ser på som regel på youtube videoer eller leser meg opp. Regner vel med at jeg bruker Biltema sine rør, men spørsmålet er da, kan jeg bruke denne (Link) til å sveise rørene sammen, eller er den for "svak". Vet at det ikke blir veldig pent, men hovedsakelig så skal det bare ikke lekke. Har null erfaring med sveising eller bygging av eksos. Tips/råd? Har ikke sånn veldig mye penger å bruke på dette. Har egentlig bare lyst til å sjekke ut om lyden hadde blitt noe bedre, eller om det høres bare dritt ut. plz ignorer skrivfeil osv.. :))
 14. Selges: Felger Viper 16 4*100

  185/55/16. Innpress og boltsirkel info blir lagt ut i morgen:)
 15. Selger unna golf 3 variant deler som jeg har liggende igjen etter min forrige bil. Takstativ-200kr Grill som er lakkert svartmatt-100kr Bagasjetrekk-100kr, 2 stk inneskjermer - 200r, Gti frontleppe - 150 kr. Har en del lister og diverse. Har 1 stk ny mekanisk clutchwire - 300. Bakfanger - 300 kr. Framfanger - 300. 2 stk hella lykter foran, som det ene glasset må byttes ut på - 400. Send en pm om du er interissert i noe.
 16. Selges: Felger Viper 16 4*100

  Bredde, boltsirkel og innpress er greit å få med ;)
 17. 16 tom viper felger selges. Dekkene bør byttes snart. 800,-
 18. Hengerfeste til Golf 3 selges, har tidligere sitti på en Golf 3 variant 1996. Hengerfeste er rustbehandlet og det følger med nytt kabel uttak til lys. 650,-
 19. Høres ut som defekt hjullager. Har du noenlunde peiling så skifter du dette enkelt selv. Om ikke så får du fastpris på dette hvor som helst.
 20. Hallo. Passaten min har plutselig begynt å lage en veldig distinkt durelyd da jeg svinger til høyere. lyden er fortsatt der da jeg kjører rett frem, bare at det ikke durer så høyt. Da jeg svinger bittelitt til venstre forsvinner lyden helt. Det kjennes ut som at det kommer ifra høyre side under bilen, men man kan kjenne det rister i gulvet i hele bilen. Hadde nok vært tidsbesparende å bare kjøre rett på verkstedet, men prøver å høre litt rundt for å "stålsette" meg for evt verkstedregning :P Det er ikke dekkene eller bremser, da dette nettopp er byttet. Anyone som får noen umiddelbare hint?
 21. Passat airbagsensor under setet

  Det er litt avhengig av hvilken type sensor det er. Er det en enkel sensor så kreves det ingen koding, men hvis det er en form for ECU med forskjellige funksjoner fra modell til modell kan det kreves koding. Så bilde du hadde lagt ut nå, som er en crash sensor(?), den krever ikke koding. Men delenr. må stemme (evt. overgangsnr.)
 22. Passat airbagsensor under setet

  Takker for input! Er ikke sikker på om den må programmeres, vet isåfall ikke hvordan. Det jeg har lest er at nye sensorer "binder" seg til hjernen når man kobler de til første gang. Brukte sensorer fungerer dersom de har lik id.
 23. Katalysator på 2010 Polo 1,6 TDI

  Er det denne lampa du har? Instruksjonsbok "oversetter" denne lampa ofte til katalysator/eksos relatert. Få tatt en diagnose og post feilkoden her. Skulle ikke forundre meg at du ender opp med feilkode P0401 og P0407 og evt. P0403 ;-)
 24. Passat airbagsensor under setet

  99% sikker på at du må kode det, men det er veldig opp og ned fra biler til biler, og modeller til modeller. Avhenger av hvor avansert systemet er. Kan hende du slipper.
 25. Passat airbagsensor under setet

  Original ny sensor koster 3350,- Jeg fikk 4 stk brukte sensorer fra ulike selgere for 400,- Gir tilbakemelding når jeg evt får testet de, og hva vcds sier om hver sensor.
 26. Katalysator på 2010 Polo 1,6 TDI

  Takk for raskt svar, skal sjekke.
 1. Last inn mer aktivitet
×