Gå til innhold
Bilforumet.no

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. GoCARGo

  Lavt AC gass trykk

  Verksted har etter en kjøretur fått fastslått feilen er sannsynligvis ladetrykks lekkasje - på trykk siden. Hvor skal det feilsøkes?
 3. I går
 4. Javel

  Registerreim: Skal skiftes hvert 5 år.

  Det var mer enn jeg visste. Det er 1.6 HDi jo. Høres ut som et fornuftig forslag.
 5. Jesper1201

  Strøm hengerfeste Golf 2005

  Denne skal ha en «tilhengermodul» som kommuniserer med resten av bilen via. Can-bus. Den registrerer når det blir plugget i et støpsel i hengekontakten og gir ut spenning etter 2-5 sek. Har du feil på dette så er det riktige stedet å starte en diagnose, ikke alskens rariteter, da vil du få mye lysfeil på bilen.
 6. Er det noen som veit hvor ledningene som går inn og ut på dieselpumpa går hen ? styrenhet eller lignende
 7. ravileoh

  Strøm hengerfeste Golf 2005

  Hengerfestet på min nyinnkjøpte Golf plus TDI mangler strøm i hengerkontakten, og lurte på om noen i forumet har erfaringer- og /eller råd på dette området. Etter å ha lest litt om temaet, skjønner jeg at det kanskje ikke er så lurt å gjøre som i "gamle*" dager - å kople seg inn på ledningene i bagasjerommet.
 8. Jesper1201

  Registerreim: Skal skiftes hvert 5 år.

  Tar det for gitt at det er 1.6D fra PSA det er snakk om. Ford og Volvo har også disse, og hvis jeg ikke husker feil har begge disse 200'000km + eller 10 år som intervall. Jeg ville fått reima kontrollert ved neste oljeskift/service og hvis den er i god stand hadde jeg kjørt til 2020 og skiftet den da.
 9. opel astra

  Banekjøring

  Du kan begynne når du er 15 år. men da med annen sjåfør. Følgende krav gjelder for de som skal ta førerlisen i Drifting. 1. Medlemskap i klubb tilsluttet NBF. 2. Teorikurs med bestått prøve. 3. Gjennomgå en praktisk kjøretest hvor instruktør observerer kjøringen 4. Etter bestått teoretisk- og praktisk prøve, sendes søknad om lisens til NBF. 5. NBF utsteder førerlisens. R-Drift (Singel og/eller Twin drift) Minimumsalder 15 år men se dog Generelle Bestemmelser Art.12.1.1 e). Redusert hastighet i forhold til Pro Drift Teknisk reglement, Drifting konkurranse.
 10. Javel

  Registerreim: Skal skiftes hvert 5 år.

  Ser på det prisoverslaget jeg fikk med, så står det "tannreimsett med vannpumpe og rød frostveske". Men ja, det var helt identisk motor som på Berlingo sa de, så det blir vel til at jeg drøyer det en stund til da. Takk for orienteringen .
 11. Jesper1201

  Registerreim: Skal skiftes hvert 5 år.

  Hvis fabrikaten ikke opplyser antall år pleier jeg på generell basis å anbefale 5 år, men i mange tilfeller går reimene betydelig lenger. Biler som går lite kan fint kjøres ihvertfall 8 år på reima, hvis ikke 10 uten problemer. Skiftet registerreim på en 8 år gammel bil idag, bilen var gått ca. 72'000km. Denne har anbefalt skifteintervall på 150'000km (uavhenging av år), den reima kunne gått 4-5 år til, garantert. Det som derimot er verre å spå levetid på er løpe- og spennrulle, disse kan vare bilens levetid, eller betydelig mindre. Vannpumper pleier heller ikke å holde i bilens levetid, hvor den på mange er drevet av registerreima. Derfor; er det anbefalt å ikke drøye alt for lenge med en registerreim, men hvis Citroën har 10 år og Peugeot har 5 år på identisk motor kan du trygt kjøre i 10 år (eller til maks kilometer)
 12. Fikk vite på verkstedet, at registerreima på Peugeot partner(2012) skal skiftes hvert 5 år. Mens på Berlingo som er identisk, kreves bare hvert 10 år. De syntes selv det var litt rart, og trodde ikke det ville skje noe, men måtte informere meg om det. Hva pleier folk vanligvis gjøre, følge denne 5 års regelen eller drøye det? Tar i mot råd med takk. Denne er bare kjørt litt over 40 000 km.
 13. Siste uke
 14. KevinP

  Caddy Mk3 Van til personbil

  Hei. Er det mulig å få godkjent en 2seter caddy Mk3 til 5seter personbil? F eks å ta ut gulvet i bagasjerommet å Sveise inn personbil versjonen sitt gulv, men bt liker ikke sveising & kapping..
 15. Jesper1201

  Lavt AC gass trykk

  Har da en mistanke om at det ikke er AC du hører. Skal ikke suse fra AC anlegget når det er rett mengde gass på anlegget. Andre ting som kan forårsake suselyd er enten trykklekkasje fra turbo/innsug eller vacuumlekkaske i bremsekraftforsterker.
 16. GoCARGo

  Lavt AC gass trykk

  Hei, har utført AC service og fikk etterfylt R134a gass til riktig nivå, i følge service tekniker. Kjørte på E6 nå i ettermiddag og ved motorbelastning høres fortsatt en suse lyd som fra en trykkventil som åpner seg og slipper ut trykk. Lyden er ikke så høy og langvarig som tidligere, før etterfylling av AC gass. Får ingen feilkoder i VCDS.
 17. 12321

  RWD volvo moro å køyre ?

  Noe tess blir det.. Men ikke i samme segment.
 18. 12321

  Banekjøring

  Nei
 19. opelduude

  Feil på viskere

  Sannsynligvis defekt viskermotor. Selvparkeringa ligger i selve motoren.
 20. opelduude

  Oppheve startsperre avensis 2002

  Startsperren har ingenting med batteriet å gjøre. Sannsynligvis så har den chip-en som sitter i nøkkelen blitt borte eller falt ut når du har byttet batteri.
 21. 12321

  Assosiasjons-leken

  Hitler
 22. Stemmer som Quattro sier, bremsevarsel må nullstilles, noen fungerer manuell prosedyre mens andre må man bruke diagnose.
 23. Dette ser bra ut. Takk for hjelpen så langt. Skal prøve dette.
 24. Din bil er såpass ny at du må gjerne resette bremsevarsel først? Sjekket i instruksjonsboken?
 25. Kjøpte bilen i sommer og har ikke rukket å blitt kjent med den.På varsleren foran var ledningen til varsleren klippet av uten å ha dem sammen.Jeg loddet dem sammen. Har kjøpt meg icarsoft feilkodeleser.Hva ville du begynt med?
 1. Last inn mer aktivitet
×